Glavni » general » Prvi BlackBerry OS 6 uređaj - Torch 9800 Slider

Prvi BlackBerry OS 6 uređaj - Torch 9800 Slider

general : Prvi BlackBerry OS 6 uređaj - Torch 9800 Slider

RIM je najavio svoj prvi smartphone BlackBerry OS 6, Torch 9800. Uređaj je klizač QWERTY slušalica s 3, 2-inčnim HVGA (480 x 360 piksela) kapacitivnog zaslona osjetljivog na dodir.

RIM je također bacio 5 megapikselni automatski fokus s LED bljeskalicom, HSDPA, Wifi, 4 GB interne memorije. Naravno, također će biti tamo i novi, super-preglednik koji se temelji na Webkitu iz RIM-a.

Torch 9800 će izaći na prodaju ovog mjeseca. Nažalost, to će biti ograničeno na AT & T za sada. Također čujemo da će ona biti dostupna na Vodafoneu u Velikoj Britaniji na još neotkrivenom datumu.

Ovdje u MobilityNigeria, nadamo se da naši američki partneri, MyCricketPDA, mogu dobiti jedinicu preko nas u najkraćem mogućem roku kako bismo ih mogli zaokrenuti.

Zahvaljujući Adewuyi Abioli za savjet!

Pročitajte više od TechRadara

OS 6 kompatibilnost s postojećim BlackBerry pametnim telefonima
U srodnim vijestima, RIM je najavio da će s OS6 nadograditi određene starije uređaje kako bi mogli iskoristiti novi web preglednik koji se temelji na Webkitu. To je sjajna vijest za vlasnike tih uređaja, jer će nadogradnja potpuno promijeniti korisničko iskustvo pregledavanja weba. Kvalificirani uređaji uključuju:

  1. Bold 9700
  2. Bold 9650
  3. Pearl 3G
Preporučeno
Ostavite Komentar