Glavni » general » Ažuriranje programske podrške za Samsung Galaxy Tab

Ažuriranje programske podrške za Samsung Galaxy Tab

general : Ažuriranje programske podrške za Samsung Galaxy Tab

Tijekom vikenda uspješno sam ažurirao firmware na svojem Samsung Galaxy Tabu na najnoviju verziju. Ne, to nije verzija Androida 2.3 (Gingerbread). Znam da je to ono što većina vlasnika Galaxy Tab-a traži. Nažalost, to nije ono što imam.

Ipak, treba reći da je ažuriranje vrlo dobrodošlo. Kao što je uobičajeno, svaki put priključim tabletu na računalo i pokrećem Samsung Kies samo da vidim je li ažuriranje bilo dostupno za Tab. U nedjelju navečer, nakon povezivanja kartice s mojim računalom, dobio sam obavijest da mi je ažuriranje firmvera dostupno za moj Tab. Upozorenje je pokazalo verziju firmwarea prije ažuriranja kao PDA: JJ1 / PHONE: JI4 / CSC: JK3 (ECT) i najnoviju verziju za ažuriranje kao PDA: JMS / PHONE: JM2 / CSC: JM5 (ECT).

Kliknuo sam gumb ažuriranja i ažuriran je Tab na najnoviju verziju. Nakon što je tabletno računalo ponovno pokrenulo, prva stvar koju sam primijetio bilo je da je opći prikaz Tabove bio čišći i glatkiji. Boje korištene u različitim sučeljima izbornika ugrađenih aplikacija bile su lakše, što je učinilo da se osjećam kao da sam bio u interakciji s drugim uređajem. Drugi aspekt vizualnog poboljšanja koji je došao s ažuriranjem vidljiv je na QWERTY tipkovnici na zaslonu.

Osim kozmetike, ažuriranje je donijelo dodatnu funkcionalnost Tab. Odmah sam primijetio da je aplikacija kalkulatora došla s ažuriranjem. Vidite, Tab nije izvorno dolazio s kalkulatorom (propust koji nije imao smisla). Također, Social Hub je dodan u popis značajki Galaxy Tab, ali nisam siguran da će ga netko puno koristiti. To je besmislen dodatak, po mom mišljenju. Program za kontakt je dobio i facelift i dodatnu funkcionalnost koja smanjuje broj koraka koje je potrebno za upućivanje poziva.

Također pročitajte: Ažuriranja o Nokijinim planovima za Symbian

Bilo bi sjajno, ako se to provede u svim aplikacijama. Potrebno je previše koraka kako bi bilo što učinjeno na Androidu, a to me najviše iritira o korisničkom sučelju Android.

Dok primjećem druge promjene koje donosi ažuriranje, svakako ću vam to obavijestiti. U međuvremenu, Galaxy Tab osjeća se drugačije, iako bih sada volio vidjeti Gingerbreada umjesto toga.

Preporučeno
Ostavite Komentar