Glavni » general » Fire Emblem Heroes, prva Android Nintendo igra

Fire Emblem Heroes, prva Android Nintendo igra

general : Fire Emblem Heroes, prva Android Nintendo igra

Fire Emblem Heroes je prva Nintendo igra za pametne telefone. Ili barem, to je prvi koji je dizajniran posebno za Android pametne telefone. Stoga je razumljivo da je Nintendo puno vremena i novca potrošio u mobilnoj igri. Ipak, igra li se igra protiv drugih uspostavljenih mobilnih igara?

Fire Emblem Heroes je besplatna igra za igranje uloga. To je spin-off vatrenog serija Emblem, a pušten je u veljači ove godine. U igri, svaki igrač dobiva četiri znaka, s različitim karakteristikama i sposobnostima. Svaki svijet heroja povezan je kroz portale, koje ih glavni antagonist koristi za njihovo porobljavanje. Cilj igre je spasiti ove junake od antagonista.

Igrači mogu pozivati ​​znakove iz serije Fire emblem kako bi se borili protivnici, počevši od karte s gridom 8 × 6. U osnovi je to glorificirana igra rock-paper-škare, u kombinaciji s šahom. To je zato što je u borbi svako oružje slabije od sljedećeg, i jači od trećeg oružja. Mač pobjeđuje u sjekira, sjekira otekne lancu, lancu otkucava mač. Također, morate se pomaknuti s jednog kvadrata na rešetku na sljedeći, pažljivo planirate svoje poteze.

Ako vam se sviđaju taktičke igre ili anime igre, voljet ćete Fire Emblem Heroes. Slijedi zajedno s dobrim stvarima o seriji Fire emblema, ali to je prilagođeno za mobilno igranje. Međutim, kao i gotovo sve besplatne igre danas postoje razine koje ne možete proći bez izrade nekih kupnji putem aplikacije. To postaje sve frustrirajuće za mnoge ljude. Međutim, ako ne želite ponavljati istu razinu ponovo i iznova za dobivanje kugle, onda to možete učiniti i napredovati na sljedeću razinu. I da, ova igra ima svoje protiv nekih drugih uspostavljenih mobilnih igara.

Također pročitajte: HabitRPG vam nagrađuje za dovršavanje svakodnevnih zadataka

Fire Emblem Heroes dostupan je u Trgovini Google Play i trgovini Apple App Store. Slobodno je za preuzimanje, ali zapamtite, kupnje putem aplikacije obiluju. Pa provjerite.

Preporučeno
Ostavite Komentar