Glavni » general » Konačno, Etisalat se pridružuje 3G mobilnom klubu

Konačno, Etisalat se pridružuje 3G mobilnom klubu

general : Konačno, Etisalat se pridružuje 3G mobilnom klubu

Prije godinu dana objavili smo da je Etisalat prijavljen u razgovorima za stjecanje 3G licence koja je dodijeljena Alheri inženjeringu još 2007. godine.

Dobra vijest za sve pretplatnike Etisalat - vaša mreža sada ima željenu 3G licencu u svojoj mačići i nadamo se da biste uskoro trebali uživati ​​u širokopojasnim brzinama.

Iz vijesti Vanguarda:

EMTS, Etisalat Nigerija, objavila je dogovorenu kupnju tvrtke Alheri Mobile Services Limited, podružnice tvrtke Dangote u Lagosu. Alheri Mobile je nositelj 3G licence za Nigeriju. Izvori menadžmenta izjavili su kako će akvizicija staviti Etisalat Nigerija u položaj neposrednog pristupa i punoj uporabi 3G licence u skladu s ostalim tri GSM operatera u Nigeriji.

Predsjednik Uprave Etisalat Nigerije, Steven E. Evans, rekao je: "Drago nam je što smo dobili licencu za 3G, što je bitan element naših planova za daljnji razvoj tržišta za mobilni širokopojasni pristup u Nigeriji.
Naglašavali smo pružanje podatkovnih usluga svim našim korisnicima od pokretanja kroz omogućavanje ruba na svim našim stranicama stanica diljem Nigerije. Sada s 3G, možemo dalje razvijati naše podatke i mobilni širokopojasni portfelj i ponuditi našim klijentima još višu razinu usluge. U Nigeriji postoji široka potražnja za širokopojasnom mrežom, a namjeravamo biti vodeći u tome da ga zadovolji. "

Evo više konkurencije za ostale GSM operatere koji već imaju 3G mreže, a posebno Airtel čija je 3G pokrivenost bila vrlo ograničena, u najmanju ruku.

Cijela vijest: U dvije godine rada, Etisalat Nigerija stječe 3G licenca

Također pročitajte: Moda: Handy Pink slučaj za BlackBerry Curve 9320

Zahvaljujući Kewenou za savjet.

Preporučeno
Ostavite Komentar