Glavni » general » Nadzor nad fertilitetom može vam pomoći da ne zatrudnite

Nadzor nad fertilitetom može vam pomoći da ne zatrudnite

general : Nadzor nad fertilitetom može vam pomoći da ne zatrudnite

Dečki, želite li se seksati bez straha od trudnoće? Čestitamo, čudovište; za to postoje aplikacije. Tehnički, oni su aplikacije za praćenje plodnosti. Sigurno ste sigurno čuli za one od svojih oženjenih sestara. Ako niste, ne brinite o tome. Ja ću vam reći o tim aplikacijama za praćenje plodnosti, ali prvo morate odgovoriti na ovo pitanje. Što imate protiv korištenja kondoma? Ili zadržati svoje zabavne bitove za sebe?

Znaš kako su aplikacije učinile sve lakše za nas. Od dosezanja do prijatelja do dobivanja datuma naručivanja pizze, aplikacije su bile glavni čuvar života. Zanimljivo je da postoje i aplikacije koje vam mogu pomoći da zatrudnite. Čuješ li to, Claire? Postoji potpuno aplikacija koja vam govori kada ćete imati seks kako biste povećali svoje šanse za zatrudnjenjem. Zato prestanite gubiti vrijeme sa slučajnim seksom i preuzeti prirodne cikluse.

Zapravo, sumnjam da neke od naših dama već znaju o tim aplikacijama za praćenje plodnosti. Znaš, aplikacije imaju poseban algoritam koji izračunava najbolje vrijeme da se zategne kako bi zatrudnio. Uglavnom, to pomaže dame pratiti njihove menstruacije ciklusa, temperatura tijela, i promjene u cerviks. Morate unijeti neke podatke, kao što su datumi razdoblja, dnevna očitanja temperature itd. Aplikacija crunches brojeva i daje vam razdoblje kada možete prevrtati u vreći i biti razumno siguran za začeće.

Zabavna vijest je da ona funkcionira na oba načina. Te aplikacije mogu vam reći kada se zove zvijer s dva leđa bez zatrudnjenja. Sve dok ste koristili zaštitu ili se suzdržali od činjenja svetog djela tijekom plodnog razdoblja, dobro ste ići. Prirodni ciklusi, stvaratelji aplikacije plodnosti Natural Cycle, proveli su dvogodišnji test na toj teoriji. Mogli su dokazati bez sumnje da je aplikacija jednako dobra kao i sprječavanje trudnoće kao kontracepcijske pilule. Međutim, preporučujemo vam da se prebacite na druge metode kontracepcije kada primijetite da vaše tijelo pokazuje znakove plodnosti.

Također pročitajte: Što je s MTN Simple Surfom?

Međutim, malo je upozorenja. Rezultati studije prirodnih ciklusa izgledaju privlačan. Međutim, čak i ako pažljivo slijedite upute, još uvijek imate priliku da ćete ih preuzeti. Aplikacija nije kondom; nadalje, proces uspostave ženskog plodnog razdoblja prilično je općenit. Svi znamo da sustavi ljudi ne moraju nužno funkcionirati na isti način. To znači da aplikacija može pogriješiti. Međutim, kakva je šteta u pokušaju?

Preporučeno
Ostavite Komentar