Glavni » general » Feedly uvodi Mute Filters za Pro korisnike

Feedly uvodi Mute Filters za Pro korisnike

general : Feedly uvodi Mute Filters za Pro korisnike

Popularni agregator RSS feeda Feedly je uveo novu značajku korisnicima usluge Feedly Pro. Ova je značajka poznata kao Mute Filters (Filtri za uklanjanje) i omogućuje postavljanje popisa ključnih riječi kombiniranih s nekim operaterima za selektivno filtriranje feedova. Sada možete ukloniti članke koje ne želite vidjeti. Ako ste u sljedećim blogovima ili vijestima putem RSS izvora, nema puno izbora. Feedly je jedan od najvećih pružatelja RSS feeda od Google Readera.

Svakodnevno milijuni stručnjaka i strastvenih učenika koriste Feedly na svojim telefonima i tabletima kako bi pratili blogove, časopise i druge izvore koji su im važni. Sav sadržaj dolazi na vas na jednom mjestu, u čistom i lako čitljivom formatu. S nijansiranim filtrima za korisnike usluge Feedly Pro, ne morate pročitati neki od sadržaja ako to ne želite.

Postavljanje Mute Filtera je postupak u četiri koraka koji je vrlo jednostavan. Najprije otvorite karticu Filtri u gornjem lijevom kutu feeda Feedly. Zatim odaberite Dodaj svoj prvi filtar, dodajte test koji ukazuje na članak koji biste željeli filtrirati (na primjer, fiksirajte spinnerove), postavite feedove kojima želite primijeniti i trajanje filtra. Možete čak izraditi filtre dok čitate odabirom teksta putem web-klijenta Feedly i odaberite "Zanemari taj izraz" da biste stvorili filtar. Postoje čak i operateri koje možete dodati na popis za preciznije ciljanje, kao i mali stupanj logike.

Također pročitajte: NoDo ovdje sada; WindowsPhone službeno dolazi za dva mjeseca

Mute filteri sada su samo za Feedly Pro račune. Stoga će besplatni korisnici morati nastaviti bez filtara za sada. Nadamo se da drugi RSS čitači mogu dodati takav filtar, jer izgleda stvarno korisno. Ako postavite neke filtre i želite provjeriti kako funkcioniraju u aplikaciji za Android, možete ih pregledati u Trgovini Google Play.

Preporučeno
Ostavite Komentar