Glavni » general » Značajke Android verzije 2.2 Froyo

Značajke Android verzije 2.2 Froyo

general : Značajke Android verzije 2.2 Froyo

S izdavanjem Android verzije 2.2 (nadimak Froyo), mobilni operacijski sustav napravio je još jedan značajan korak u procesu sazrijevanja. Evo popisa nekih značajki koje su dodane u ovom izdanju:

 1. Glasovno biranje putem Bluetooth veze
 2. Sposobnost dijeljenja kontakata s drugim telefonima
 3. Aplikacije sada mogu zatražiti instalaciju na zajedničkoj vanjskoj pohrani (kao što je SD kartica)
 4. Aplikacije mogu sudjelovati u sigurnosno kopiranju i vraćanju podataka kako bi korisnici održali svoje podatke nakon što su izvršili tvorničko poništavanje ili prilikom prebacivanja uređaja
 5. Sada je dostupno USB povezivanje
 6. Poboljšana izvedba preglednika s novim web preglednikom V8 Javascript
 7. Flash 10.1 podrška
 8. Poboljšana sigurnost i značajke razmjene
 9. Gumbi na zaslonu fotoaparata omogućuju jednostavan pristup novom korisničkom sučelju za upravljanje zumiranjem, bljeskalicom, ravnotežom bjeline, geooznačavanjem, fokusom i ekspozicijom
 10. Određeni uređaji mogu se pretvoriti u prijenosnu Wi-Fi žarišnu točku koja se može dijeliti s najviše 8 uređaja
 11. Brži prijelaz u aplikaciju i glatkiju izvedbu na uređajima s ograničenjem memorije

Volio bih vidjeti Bluetooth prijenos datoteka i Bluetooth veze u ovom izdanju, ali ne mogu biti daleko od sada. Ipak, ovo puštanje je veliko. Dodavanje mogućnosti instaliranja aplikacija na memorijsku karticu je veliko. To samo čini 2, 2 to vrijedi. Ali, kao što možete vidjeti, postoji mnogo više od toga.

Napominjemo također da gore navedeni popis nije iscrpan. Navodio sam samo ono što vjerujem da će zainteresirati prosječnog korisnika. Web-lokacija razvojnih programera za Android ima potpuni popis.

Zaljubio sam se u Android kada sam dobio prošle godine svoj prvi i jedini Android uređaj, G1. Ali njezino nezrelo stanje znači da ga ne bih mogao prihvatiti kao što bih volio. Sada se brzo mijenja. Dok sam na njemu, to ne pomaže da Android nema službenu prisutnost u Nigeriji pa je uređaj teško doći ili unnecesarilly skupo.

Također pročitajte: Razlozi za frustriranost s tvrtkom Microsoft i Windows Phone

Na primjer, Motorola Milestone (aka Droid) bio je na mom popisu za kupnju, ali nije bio vidljiv dok sam kupila smartphone nekoliko mjeseci unatrag. Iako sam uvjeren da sam na kraju kupio najbolji uređaj za moje potrebe, dostupne alternative čine shopping zabavnijim!

Preporučeno
Ostavite Komentar