Glavni » general » Značajka otišla: Hoće li Microsoft Lumia Surface?

Značajka otišla: Hoće li Microsoft Lumia Surface?

general : Značajka otišla: Hoće li Microsoft Lumia Surface?

Microsoft prodavao telefonske usluge s telefonom, uključujući Microsoft Mobile Vijetnam - tvrtku Hanoi, Vijetnam, proizvodni pogon) tvrtki FIH Mobile doo (aka Faoxconn) i HMD Global Oy za 350 milijuna dolara. To također uključuje i mogućnost prijenosa oko 4.500 zaposlenika Microsoft Mobilea na Foxconn ili HMD. A sada kada je distrakcija značajki telefona je izvan puta, hoće li Microsoft Lumia Surface? Hoće li Lumia napredovati?

Tvrtka sa sjedištem u Redmondu kaže da će nastaviti razvijati Windows 10 Mobile i podržavati Lumia telefone i partnerske uređaje, no što to znači netko pogoditi. To je vrlo neodređena tvrdnja. Za sve što nam je stalo, vjerojatno bi to moglo značiti samo ažuriranje softvera.

Već znamo da Nokia ima svoje ruke duboko u HMD-u. Znamo da HMD sada proizvodi Nokia telefone, možda u nekoj vrsti partnerstva s Foxconnom. Približavamo se novim Nokia pametnim telefonima i tabletima koje pokreće Android OS.

Također znamo da Windows Mobile (uključujući Windows Phone) drastično gubi prodaju i tržišni udio. Imamo i glasine da Microsoft možda neće napraviti više Lumia telefona, već pokušati voziti se za uspjeh svoje Surface ploče kako bi gurnuo Surface smartphone.

Hoće li Microsoft Lumia površine ili Microsoft Surface osvijetliti? Mnogi ljudi ne računaju da se događaju.

Preporučeno
Ostavite Komentar