Glavni » general » Za najbrže brzine mobilnih podataka zanemarite iPhone

Za najbrže brzine mobilnih podataka zanemarite iPhone

general : Za najbrže brzine mobilnih podataka zanemarite iPhone

Neke velike promjene bit će napravljene u nadolazećim iPhone uređajima i to može značiti da ti uređaji neće ponuditi najbrže mobilne brzine prijenosa podataka. Znam! Možda nisam trebao tako pustiti vijest. Počnimo od samog početka.

Qualcomm je multinacionalna tvrtka za poluvodiče i telekomunikacijsku opremu koja dizajnira i prodaje bežične telekomunikacijske proizvode i usluge povezanim proizvođačima uređaja. Njihove inovacije ugrađene su u standard industrije za brže 3G i 4G LTE mreže i glavni su dobavljači 4G čipova za pametne telefone. Čip proizvođač je izjavio da ne očekuje da će opskrbiti modema za bilo koji nadolazeće iPhone, kao i Apple namjerava iskoristiti svoje konkurente modema, a ne njihova u sljedećem iPhone modelu.

Dakle, čije će 4G žetone Apple staviti u svoje smartphone uređaje? Qualcomm nije rekao, ali vjeruje se da će to biti Intel. Ako je to istina, Intel će morati zadovoljiti očekivanja svojih korisnika jer su testovi brzine pokazali da smartphone-ovi powered by Qualcomm mogu brže mrežne brzine od uređaja koji se izvode na Intelovim procesorima.

Kako Android telefoni daju najbrže brzine mobilnih podataka?

Alat za izradu aplikacija Speedtest, Ookla, ranije ovog tjedna objavio je izvješće koje je pokazalo da telefoni s Androidom koji upotrebljavaju modele Snapdragon 845 isporučuju brži internet od telefona s Intelom na istoj mreži. U izvješću se navodi da čak i kod slabih uvjeta signala, Qualcomm 4G čipovi izvode 192% bolje od Intelovih ekvivalenata na brzinama prijenosa.

Nedavna analiza Ookla, globalnog lider u internet testiranju i mrežnoj dijagnostici, Speedtest Intelligence podataka * otkrila je dvoznamenkastu dobitke u latenciji i trostruke znamenke dobitaka za preuzimanje i brzinu prijenosa za Snapdragon 845 Android pametne telefone u usporedbi s Intelovim ne-Androidom smartphone. Konkretno, analiza je mjerila sposobnosti Snapdragon 845 Mobile Platform s Snapdragon X20 LTE i modemima Intel XMM 7480 i 7360 u pametnim telefonima koji nisu Android na AT & T i T-Mobile mobilnim mrežama. Sve u svemu, mobilna izvedba Androidovih pametnih telefona temeljenih na Snapdragon 845 nadmašila je Intelove uređaje u svakom ocijenjenom mjerilu.

Pokazujući statistike iz izvješća, Qualcomm kaže kako su "Android smartfoni s Qualcomm® Snapdragon ™ 845 Mobile Platformom neki od najbržih mobilnih uređaja dostupni danas, s brzinom do 192% bržih podataka u usporedbi s pametnim telefonima koji nisu Android".

Također pročitajte: Kada je Mo upoznao Dame Valute

Također, iPhone s Qualcomm modemima imaju bržu LTE brzinu od onih s Intel modemima. Nagađa se da bi Apple mogao biti umjetno pogoršavao Qualcomm modem kako bi dobio slične performanse s Intelovim modemom. A ako Apple luta Qualcomm 4G čipovi, rezultat će biti iPhone koji zaostaje za najbržim brzinama mobilnih podataka u industriji.

Pitamo se hoće li ovaj razvoj smanjiti potražnju za sljedećim iPhone uređajem. Drugi su se pitali hoće li Intel moći držati korak s proizvodnom potražnjom za Apple iPhone modelima i ono što će Apple učiniti ako bi postojao manjak od 4G modema.

Gotovo je 100% siguran da sljedeći iPhone neće koristiti Qualcomm 4G modem i da će isporučivati ​​sporiju mobilnu mrežnu povezivost. Ako želite najbrže brzine prijenosa mobilnih podataka, čini se da ono što želite jest pametni telefon Android, a ne iPhone.

Preporučeno
Ostavite Komentar