Glavni » general » Brzi i besplatni mobilni pristup internetu - još nije za Nigerijane

Brzi i besplatni mobilni pristup internetu - još nije za Nigerijane

general : Brzi i besplatni mobilni pristup internetu - još nije za Nigerijane

Danas je pokrenuta nova mobilna web stranica, 0.facebook.com, koja uključuje sve ključne značajke Facebooka, ali je optimizirana za brzinu. Inicijalno je dostupan preko više od 50 mobilnih operatera u 45 zemalja i teritorija s nulama prijenosa podataka. Tako je; bez naplate za podatke tijekom korištenja ove nove web stranice.

Prema Facebookovom blogu, nova stranica ima dvije glavne značajke:

Brzo je: 0.facebook.com uključuje sve ključne značajke naše standardne mobilne stranice m.facebook.com. Korisnici mogu ažurirati svoj status, pogledati njihov feed vijesti, kao i komentirati postove, slati i odgovarati na poruke ili pisati na Zid prijatelja kao i na Facebook.com. Umjesto stvaranja fotografija vidljivih na 0.facebook.com, fotografije smo stavili jedan klik da ne usporavaju iskustvo. I dalje možete pogledati sve fotografije na Facebooku ako želite, ali će se primjenjivati ​​vaše redovite naknade za podatke.

Besplatno je: zahvaljujući mobilnim operaterima s kojima smo surađivali, osobe mogu pristupiti 0.facebook.com bez ikakvih troškova za podatke. Korištenje 0.facebook.com potpuno je besplatno. Ljudi plaćaju samo pristojbe za podatke kada gledaju fotografije ili kada napuste 0.facebook.com da bi pregledavali druge mobilne web-lokacije. Kada kliknu za prikaz fotografije ili pregleda neku drugu mobilnu web stranicu, pojavit će se stranica obavijesti koja će potvrditi da će se naplatiti ako žele napustiti 0.facebook.com

Dobre vijesti; pravo? Da, ali ne i za Nigerijce. Nigerijski mrežni operator još nije na popisu. Dakle, morat ćemo se upustiti u redovite Facebookove mobilne web stranice ili mobilne aplikacije treće strane.

Također pročitajte: Zašto bih se mogao pridružiti Symbianu do kraja

Nova adresa web mjesta je 0.facebook.com. Pa ipak, možete ga koristiti za uštedu na podatkovnim troškovima, budući da je objavljeno da je lakši i brži za pregledavanje.

Preporučeno
Ostavite Komentar