Glavni » general » Obiteljska veza pomaže roditeljima da prate djecu korištenja telefona

Obiteljska veza pomaže roditeljima da prate djecu korištenja telefona

general : Obiteljska veza pomaže roditeljima da prate djecu korištenja telefona

Jučer je Google pokrenuo obiteljsku vezu, mobilnu aplikaciju koja pomaže roditeljima da prate upotrebu telefona svoje djece. Ova aplikacija pruža roditeljima tjedna i mjesečna izvješća o aktivnostima. Također omogućuje roditeljima postavljanje mjerača vremena koliko dugo njihova djeca mogu koristiti svoje pametne telefone. Ali što je najvažnije, to pomaže roditelju postaviti prvi djetetov Google račun.

Googleov VP inženjer Pavini Diwanji to je rekao u najavi:

"Kada vaše dijete bude spremno za svoj prvi Android uređaj, Obiteljska veza omogućuje vam da izradite Google račun za njih, koji je poput vašeg vlastitog računa i postavite određena pravila za digitalno tlo koje funkcioniraju za vašu obitelj, kao što je upravljanje aplikacijama koje dijete može koristite, pratite vrijeme na zaslonu i odredite vrijeme za spavanje na uređaju vašeg djeteta ".

Obiteljska veza također pomaže roditeljima daljinski zaključati svoje dječje uređaje kada je vrijeme za druge važne stvari, poput učenja. Ona također pomaže roditeljima da daljinski filtriraju neželjene sadržaje iz Googleovih aplikacija, poput Chromea. Da bi aplikacija funkcionirala, roditelj i dijete moraju upotrebljavati Android. Verzija Androidovog uređaja na Androidu mora biti Android 4.4 ili noviji. Djetetska verzija uređaja mora imati barem Android 7.0 (Nougat).

Imajte na umu da obiteljska veza još nije javno dostupna. Međutim, uskoro će biti dostupan na usluzi Google Play uskoro.

Izvor

Preporučeno
Ostavite Komentar