Glavni » general » Facebookovo novo vremensko odjeljak: recite vrijeme dok vam se sviđaju postovi!

Facebookovo novo vremensko odjeljak: recite vrijeme dok vam se sviđaju postovi!

general : Facebookovo novo vremensko odjeljak: recite vrijeme dok vam se sviđaju postovi!

Facebook ima svoje ruke u puno pite. Tvrtka za društvene medije preuzela je Whatsapp, Instagram, i pokušala preuzeti Snapchat. To nije uspjelo; inače bi vjerojatno imali jednu društvenu mrežu kako bi ih sve vladali. To je pomalo zastrašujuće, pomislite na to. Međutim, Facebook nije prestao eksperimentirati sa svime, momci. Uskoro će Facebook pokrenuti sve; posao, zabava, vijesti. Čak će imati cijeli vremenski odjeljak.

O tom posljednjem dijelu: možda se to malo širi. Međutim, Facebook će vam reći vrijeme. Ne šalim se; pokrenuli su novu značajku u svojoj mobilnoj aplikaciji i radnoj površini. Ova značajka, powered by Weather.com, će vam reći vrijeme u stvarnom vremenu. Zapravo, ova značajka će vam reći vremensku prognozu za cijeli tjedan.

Znaš o Facebookovim "pozdravnim vremenskim prilikama", zar ne? To je mala kartica na početnoj stranici koja vas pozdravlja u skladu s doba dana kad posjetite Facebook. Ta kartica također pokazuje vrijeme, iako u najmanjoj formi; vidjet ćete mali logor sunca u jutarnjim satima i mali mjesec u obliku polumjeseca noću. Pa, Facebook je učinio nešto bolje s ovom vremenskom značajkom. Nadalje, možete odabrati želite li primati ove vremenske ažuriranja dnevno. Cool dečki momci.

Ovo vremensko odjeljak zadani će vašu lokaciju; međutim, također možete pratiti vrijeme drugih lokacija. također možete odlučiti želite li temperature u Celzijevu ili Fahrenheitu. Međutim, nemojte očekivati ​​detaljnu analizu vremena ili bilo što slično; značajka Vrijeme će osigurati osnovna vremenska izvješća. Možete očekivati ​​da ćete vidjeti pojmove kao što su "sunčano", "djelomično oblačno" itd. Nadalje, kao i uobičajene vremenske aplikacije, možete dobiti prognoze za sat.

Također pročitajte: Pogledajte BlackBerry Bold 9900 i 9930

Hmm, gotovo bi mogli reći da Facebook zaista želi zadržati zurenje na naše ekrane cijeli dan. Pa, za ono što je vrijedno, mislim da je ovo korisna značajka; mogli biste pročitati vremenske prognoze za taj dan, a da ne propustite onu slatku Facebooku. S druge strane, Facebook je tiho zabijao apsolutno svatko s tržišta.

Preporučeno
Ostavite Komentar