Glavni » general » Facebook izdanja Pronađite Wi-Fi značajku na globalnoj razini

Facebook izdanja Pronađite Wi-Fi značajku na globalnoj razini

general : Facebook izdanja Pronađite Wi-Fi značajku na globalnoj razini

Facebook je objavio novu značajku na svojoj Android aplikaciji na globalnoj razini. Ova značajka pomaže korisniku da pronađe najbliže dostupne javne Wi-Fi vruće točke. Poznat kao Find Wi-Fi, ova nova značajka kopira uslugu koju nude mnogi lokalni administratori i razvojni programeri treće strane. Međutim, Facebook Find Wi-Fi razlikuje se od ovih ostalih usluga. Razlika je u tome što društvena mreža ima bolju sposobnost prikupljanja podataka, s više od dvije milijarde korisnika diljem planeta. Nadalje, Facebook ima više tvrtki koje žele dijeliti podatke za prijavu na svoje Wi-Fi vruće točke. Uglavnom, Find Wi-Fi je popis bežičnih veza koje dijele vlasnici.

Priroda ove funkcionalnosti trebala bi pomoći mnogim ljudima, kao što su putnici koji posjećuju stranu državu ili osobe koje će doći do svojih mobilnih podatkovnih kapa, ali još uvijek žele doživjeti cjelokupno iskustvo korištenja podataka. Isto tako, usluga bi pomogla ljudima koji žive na područjima s lošom mrežnom pokrivenošću, što je posebno važno u zemljama u razvoju gdje je Facebook od prošle godine testirala Find Wi-Fi.

Trenutačno nije bilo jasnih informacija o tome je li usluga značajno promijenjena od njezinog mekog pokretanja. Međutim, usluga je besplatna; koja se nije promijenila. Facebook nije odredio hoće li se značajka distribuirati korisnicima preko prekidača na strani poslužitelja ili nadogradnje na klijentskoj strani na Trgovini Google Play. Najvjerojatnije, korisnici će dobiti značajku na strani poslužitelja, ako se to već nije dogodilo. No, samo kako biste bili sigurni, najbolje je provjeriti je li vaša aplikacija ažurirana.

Također pročitajte: preuzmite obavijesti putem Facebooka bez instaliranja aplikacije

Da biste koristili tu značajku, provjerite imate li najnoviju verziju aplikacije Facebook. otvorite karticu Više s glavnog izbornika, a zatim pronađite opciju Pronađi Wi-Fi. To će dovesti do karte najbližih Wi-Fi vrućih mjesta na vašu lokaciju. možete ga pretvoriti u popis ako to želite.

Preporučeno
Ostavite Komentar