Glavni » general » Facebook možda testira značajku koja vam omogućuje da stvorite privatni profil

Facebook možda testira značajku koja vam omogućuje da stvorite privatni profil

general : Facebook možda testira značajku koja vam omogućuje da stvorite privatni profil

Facebook provjerava značajku koja vam omogućuje da postavite privatni profil. Ovaj je profil vidljiv samo vašim najbližim prijateljima. Već možete sakriti određene dijelove profila iz javnog oka, tako da su vidljivi samo nekim ljudima. Uostalom, nije svatko na vašem popisu prijatelja zapravo vaš prijatelj. Stoga se čini kako je ovo novo ažuriranje namijenjeno pojednostavljenju značajki na Facebooku.

Nije jasno da li vaši bliski prijatelji znaju da gledaju posebnu, privatnu verziju vašeg profila. To je važno jer vaši prijatelji mogu čitati nešto od vašeg privatnog profila i podijeliti ga, što vjerojatno ne biste htjeli.

Ova je značajka prvi put otkrio razvojni programer koji je kopao APK, tražeći najnoviji Facebook za Android beta. Međutim, gumb za izradu privatnog profila koji je pronašao zapravo nije funkcionirao. Stoga ne postoji način da saznate što točno tvrtka znači privatnim profilom.

Privatni profil može pomoći da se Facebook osjeti malo osobnijim. Međutim, upravljanje tko ga vidi može biti dosadan. Baš kao i krugovi na usluzi Google Plus, značajka je potencijalno vrlo korisna. Međutim, to bi moglo biti više truda nego što je vrijedno. Jasno je, međutim, da Facebook razmišlja o načinima odvajanja vaših bliskih prijatelja od slučajnih ljudi s kojima se susrećete na mreži, što je slično značajci "omiljenih prijatelja" koje tvrtka ispituje na Instagramu.

Ali, dobro je poznato da Facebook cijelo vrijeme testira nove značajke. Posve je moguće da ta značajka neće doživjeti. To bi moglo ići na jedan ili drugi način. upravo sada nema puno detalja u značajci Privatni profil, osim onoga koji je već podijeljen. Facebook bi u bliskoj budućnosti mogao više govoriti o temi pa je najbolje paziti.

Također pročitajte: Facebook proširuje pretraživanje tako da uključuje i vaše postove

Izvor

Preporučeno
Ostavite Komentar