Glavni » general » Facebook Messenger za Windows Phone; BlackBerry 10 na tržištima u nastajanju; i druge vijesti

Facebook Messenger za Windows Phone; BlackBerry 10 na tržištima u nastajanju; i druge vijesti

general : Facebook Messenger za Windows Phone;  BlackBerry 10 na tržištima u nastajanju;  i druge vijesti

Evo kratkog prikaza vijesti koje ne zaslužuju pojedinačne blogove, ali koje će vam vjerojatno biti zainteresirane.

Prvo, Windows Phone dobiva Facebook Messenger. Hura! za korisnike Facebook poruka. Aplikacija bi trebala čitati za nekoliko tjedana. Već sam napravio post da kažem da BBM uskoro dolazi na Windows Phone, na temelju sporazuma koji je postignut s BlackBerryom.

Postoji još dobrih vijesti za obožavatelje sustava Windows Phone. Verzija 8.1 dolazi u proljeće. Ali pričekajte, ovdje nemamo proljeće. Na sjevernoj hemisferi (gdje je vijest potekla), to bi trebalo biti između ožujka i svibnja; pravo? I WP 8.1 dolazi s dvostrukim SIM karticama, podršku za instaliranje aplikacija na microSD karticu, kao i tipke na zaslonu.

Prošle godine, rekao sam da će BlackBerry izgubiti svoje tvrđave na tržištima u nastajanju iz raznih razloga, uključujući cijenu svojih uređaja. Pa, to se već događa. Prema IDC-u, BlackBerry tržišni udio u Indoneziji je pao s 43% na samo 14%. Evo na afričkom kontinentu, izvijestila je tvrtka StatCounter da je Android uhvatio najbolju lokaciju za pametne telefone u smislu upotrebe.

WhatsApp jučer je pao nekoliko sati, a ako je moj Twitter TimeLine bilo što za što, mnogi korisnici WhatsApp-a odlaze u Telegram. Pogledajte ovo ažuriranje iz Telegrama:

Danas više od 1, 8 milijuna ljudi pridružilo se Telegramu. Postavljamo više poslužitelja da budu spremni za veliko opterećenje.

- Telegram Glasnik (@telegram) 22. veljače 2014


1, 8 milijuna novih korisnika danas. Wow. Jeste li bili jedan od defektora?

Također pročitajte: Hardver QWERTY Smartphone sa 8 megapiksela Fotoaparati

Što drugo? Oh; Da! Mobilni svjetski kongres odlazi ovaj tjedan, tako da su mnoge uzbudljive vijesti naprijed. I, da; Napokon sam dobio Instagram. LASTMAN stvari; Da. Uživajte u ostatku svog vikenda, kolege Mobilistas!

Preporučeno
Ostavite Komentar