Glavni » general » Facebook Messenger: Najčešće preuzeta aplikacija s ocjenom jedne zvjezdice

Facebook Messenger: Najčešće preuzeta aplikacija s ocjenom jedne zvjezdice

general : Facebook Messenger: Najčešće preuzeta aplikacija s ocjenom jedne zvjezdice

Facebook, prije nekoliko dana najavio je da će njihovu aplikaciju za glasnike obaviti prisilno preuzimanje za korisnike. Postupak je počeo jer su počeli uklanjati glasnike iz službene Facebook aplikacije, a ova prisilna migracija nije se spustila s korisnicima što se jasno odražava u ocjeni i pregledima aplikacije (iOS) App Storea.

Facebook messenger je sada broj jedan preuzetu aplikaciju u App Storeu s ocjenom od jedne zvjezdice, što je prilično neobično. Loša ocjena nedavne aplikacije jedino se može pripisati činjenici da je Facebook zbog nepotrebnog preuzimanja aplikacija bio nepotrebno preuzimanje aplikacije, a korisnici su brzo pokazali svoj užas. Uklanjanje aplikacije glasnika iz službene aplikacije polako se događa, pa ako i dalje upotrebljavate svoje, uživajte dok traje, jer će vam uklanjanje uskoro doći.

Međutim, u trgovini Android Play, aplikacija još ima ocjenu od četiri zvjezdice, ali to je zato što su sve verzije ocjena aplikacije kumulativne za razliku od trgovine aplikacija gdje su ocjene odvojene od prethodne verzije.

Loša mišljenja smatraju se trendovima u prodavaonicama aplikacija diljem svijeta, prema analitičkim stručnjacima za praćenje tvrtke App Annie, aplikacija za glasnike u prosjeku ima 1 do 2 zvjezdice u svakoj zemlji u ovom trenutku.

Izvor: Mashable

Preporučeno
Ostavite Komentar