Glavni » general » Facebook Glasnik pogodio je 500 milijuna aktivnih korisnika

Facebook Glasnik pogodio je 500 milijuna aktivnih korisnika

general : Facebook Glasnik pogodio je 500 milijuna aktivnih korisnika

Nekoliko mjeseci natrag sam prijavio vijest o Facebooku podjele glasnika iz glavne aplikacije. Sada, unatoč negativnim komentarima korisnika. Aplikacija koja je dosegla 500 milijuna preuzimanja nekoliko mjeseci kasnije ima 500 milijuna aktivnih korisnika zahvaljujući obaveznom preuzimanju.

Međutim, Facebook i dalje osjeća da je potrebno obaviti posao jer glavna stranica ima više od milijardu aktivnih korisnika, što znači da otprilike polovica korisnika trenutno koristi Messenger.

Facebook direktor za upravljanje proizvodima, Peter Martinazzi imao je ovo reći:

"Ovo je uzbudljiva prekretnica, ali s pola milijarde ljudi koji se oslanjaju na Messenger da komuniciraju i povežu, to je također podsjetnik da nam je toliko puno toga za učiniti".

U novije vrijeme, Facebook je zadržao na pronalaženju strategija za ostanak živ, iu velikoj mjeri neke od strategija čini se da rade. Nedavno sam počela upotrebljavati aplikaciju Messenger i to uopće nije loše jer ga možete koristiti i za upućivanje poziva.

Napomena:

Ja sam među tvrdoglavima koji su odbili instalirati aplikaciju Messenger. Smatram nepotrebnim uložiti potrebnu memoriju telefona i instalirati dvije teške napuhane aplikacije samo za Facebook. Na Androidu, dvije aplikacije u kombinaciji su gotovo 100 MB u veličini. Srećom, vrlo stara apk datoteka Facebook je dostupna, a još uvijek ima sve značajke (uključujući i pozive), u kombinaciji i radi savršeno, tako što je pakao!

Izvor

Preporučeno
Ostavite Komentar