Glavni » general » Facebook obvezuje aplikaciju za slanje poruka

Facebook obvezuje aplikaciju za slanje poruka

general : Facebook obvezuje aplikaciju za slanje poruka

Mnogi ljudi koji upotrebljavaju Facebook upotrebljavaju se za ažuriranje statusa, provjeru vijesti i izvan slanja poruka na aplikaciji. Ali sada, Facebook je odlučio da se mora promijeniti. Ako upotrebljavate Facebook aplikaciju na mobilnom uređaju, počevši od nekoliko dana, trebate imati zasebni Messenger za chat i slanje poruka prijateljima, kaže Facebook.

Međutim, već prije, Facebook je već uveo obaveznu upotrebu glasnika u nekim zemljama, a zbog pozitivnog odgovora koji su dobili, odlučili su napraviti obvezno predstavljanje diljem svijeta. Nema sumnje da neće svi biti uzbuđeni zbog toga jer to samo znači dodavanje već postojećem broju aplikacija za slanje poruka na vašem uređaju. Facebook kaže kako je promjena došla kao rezultat daljnjeg razvoja aplikacije kako bi se poboljšala. Možete pročitati službenu izjavu tvrtke Facebook o promjeni u nastavku.

U narednih nekoliko dana nastavljamo obavijestiti više osoba da ako žele slati i primati Facebook poruke, morat će preuzeti aplikaciju Messenger. Kao što smo rekli, cilj nam je usredotočiti razvojne napore kako bismo Messengeru pružili najbolji mogući doživljaj razmjene poruka i izbjegli zbunjenost posjedovanja zasebnih Facebookovih poruka. Svakog mjeseca Messenger upotrebljava više od 200 milijuna ljudi, a nastavit ćemo raditi kako bismo ga još zanimljivijima povezali s ljudima.

Znam za neke ljude koji gotovo već ne postoje na Facebooku, ovo je posljednja slama. Pa, što mislite o ovome?

Također pročitajte: Bar Launcher dodaje kratice aplikacije na alatnu traku obavijesti
Preporučeno
Ostavite Komentar