Glavni » general » Facebook kupuje WhatsApp za 16 milijardi dolara

Facebook kupuje WhatsApp za 16 milijardi dolara

general : Facebook kupuje WhatsApp za 16 milijardi dolara

U iznenadnom razvoju, popularna instant messaging platforma, WhatsApp, čiji su osnivači inzistirao da ne prodaje, rasprodana je na Facebooku oko 16 milijardi dolara, uključujući 4 milijarde dolara u gotovini i oko 12 milijardi dolara vrijednih Facebook dionica. Prema objavljivanju Facebooka, sporazum također predviđa dodatnih 3 milijarde dolara u ograničenim zalihama jedinica koje će biti dodijeljene osnivačima i zaposlenicima WhatsApp-a koji će biti podvrgnuti više od četiri godine nakon zatvaranja.

O tome što se promijenilo za korisnika, WhatsApp kaže da se ništa nije promijenilo:

WhatsApp će ostati autonoman i djelovati neovisno. Možete nastaviti uživati ​​u uslugama za nominalnu naknadu. Možete nastaviti koristiti WhatsApp bez obzira gdje se nalazite u svijetu ili kakav smartphone koristite. I dalje možete računati da apsolutno nijedan oglas ne prekida komunikaciju. Ne bi bilo partnerstva između naših dviju tvrtki, ako bismo imali kompromis na osnovnim načelima koja će uvijek definirati našu tvrtku, našu viziju i naš proizvod.


Sporazum će, međutim, vidjeti Co-osnivača i suradnika WhatsApp-a i izvršnog direktora Jan Kouma koji se pridružio Facebookovom odboru direktora.

WhatsApp Messenger je dostupan za iPhone, BlackBerry, Android, Windows Phone i Nokia.

Preporučeno
Ostavite Komentar