Glavni » general » EyeEm Selects vam pomaže da jednostavno sortirate svoje stare plotove

EyeEm Selects vam pomaže da jednostavno sortirate svoje stare plotove

general : EyeEm Selects vam pomaže da jednostavno sortirate svoje stare plotove

Kada vaš smartphone počne istrošiti prostor, vrijeme je da počnete brisati neke od svojih starih fotografija. Međutim, možda ih ne želite izbrisati, a neki od njih možda bi bili previše dobri za izgubiti. Photo app EyeEm ima novu značajku, nazvanu EyeEm Selects, koja odabire najbolje fotografije tako da ih ne izbrišete. Ova je značajka korisna i za razvrstavanje fotografija koje biste možda htjeli postaviti na društvene medije.

EyeEm je uglavnom mjesto gdje fotografi prodaju svoje fotografije. Međutim, EyeEm Selects bi bio vrlo koristan za ljude koji uzimaju puno slika. Trenutno EyeEm odabire dostupan je samo korisnicima Androida. Međutim, tvrtka iza aplikacije planira dodati značajku aplikacijama za iPhone u bliskoj budućnosti. Već, EyeEm je stvorio sličnu aplikaciju na iOS-u, nazvanu The Roll, koja rangira vaše fotografije i dodaje ih ključnim riječima kako biste lakše pretražili svoje fotografije. Aplikacija je ukinuta u Sjedinjenim Državama, no mnoge od njegovih značajki još uvijek su dostupne na EyeEm Selects.

Pa, ova značajka nije baš nova. Google fotografije imaju sličnu značajku. Tu je i aplikacija koja se zove galerija liječnika koja identificira loše ili duple fotografije. Međutim, obećava da će biti korisnije rješenje problema previše fotografija od bilo koje od dvije gore navedene.

EyeEm ima zbirku fotografija objavljenih s EyeEm Selects. U albumu postoje neke lijepe fotografije krajolika, a tu su i niske kvalitete selfies. Također, tu je i fotografija jaja s biblijskim citatom. Dakle, izgleda dovoljno jednostavno. Nije posve bespomoćno, ali vam omogućuje da ponovno pregledate stare fotografije koje ste možda zaboravili. Također je koristan alat za one trenutke kada nemate vremena ili energije za razvrstavanje kroz stare fotografije.

Također pročitajte: Appleov Tim Cook otvara: "Ponosan sam što sam gay"
Preporučeno
Ostavite Komentar