Glavni » general » Prošireni način pripravnosti za Xperia P ne radi za mene

Prošireni način pripravnosti za Xperia P ne radi za mene

general : Prošireni način pripravnosti za Xperia P ne radi za mene

Sony Xperia P je prekrasan i sposoban Android smartphone, ali njegova ogromna slabost je njegova trajanja baterije. Ima jedan od najslabijih performansi baterije na mobitelu koji sam vidio u neko vrijeme. Koristim ga u velikoj mjeri s uvijek dostupnom internetskom vezom, a za najviše četiri sata tražim punjač. Mnogo puta, manje. Očigledno, Sony zna o tome i razvio aplikaciju za pomoć u tome. Kada se aktivira u izborniku postavki, zvani "Extended Standby Mode", radi 15 minuta nakon isključivanja zaslona Xperia P i izvršava sljedeće:

  1. Većina aplikacija je zatvorena, s podatkovnom vezom isključeno
  2. Sinkronizacija aplikacije obustavljena je i obavijesti se neće pojaviti
  3. LED samo svijetli kako bi označio nisku razinu napunjenosti baterije, uz upozorenje o postavci upravljanja napajanjem pri slabom radu
  4. Nastavlja se kontinuirano strujanje podataka

Imajte na umu da pozivi, SMS, MMS, Sony mobilni kalendar i obavijesti alarma rade normalno. Kada se probudite zaslonom udaranjem tipke za uključivanje, svi gore navedeni postupci vraćaju se u normalu. Sony tvrdi kako to može poboljšati trajanje baterije do četiri (4) puta, ovisno o uzorku vašeg korištenja. U osnovi, ova aplikacija poboljšava trajanje baterije na uređaju Xperia P ako ga ostavite dulje vrijeme. To je problem - upravo razlog zašto mi je beskorisno. Moji mobiteli moraju biti u stanju podnijeti pod redovnom opsežnom uporabom. Način rada produženog stanja mirovanja treba ovu postavku staviti na stol u stanju mirovanja.

Također pročitajte: Poštovani proizvođač mobilnih uređaja, Zanemari Nigerija na vlastiti rizik

Jednostavno rečeno, Extended Standby Mode ne može i ne radi za mene. Neće raditi niti za druge aktivnije korisnike. Moj uzorak upotrebe znači da donosi zanemarive, ako postoje, poboljšanja trajanja baterije u mojoj jedinici. Međutim, ako imate život izvan mobilnog uređaja i imate Sony Xperia P - ili planirate dobiti jedan - idite na Postavke - Upravljanje napajanjem - Aktiviraj način rada za produženo stanje čekanja, a vi ste izdvojeni.

U međuvremenu, ništa ne može staviti telefon u najveću i najgora bateriju, uz optimizaciju OS-a od nule. Ništa.

Preporučeno
Ostavite Komentar