Glavni » general » Izrazite se bolje s emotikonima

Izrazite se bolje s emotikonima

general : Izrazite se bolje s emotikonima

Emoticons su emocionalna grafika - vizualni načini za izražavanje osjećaja ili raspoloženja osobe kada riječi nisu dovoljne. Koristim puno emoticons prilikom razgovora s mojim kontaktima. Morala sam se maknuti s puta kako bih skinula aplikacije s nekim zabavnim emoticonima samo da bih ih mogao iskoristiti da bih bolje izrazio svoje osjećaje. Također, kada razgovarate, a druga osoba koristi emotikone koji rezoniraju sa mnom, odgovarajuće odgovaram na taj emotikon. Moj izraz lica replicira točan emoticon koji se koristi.

Zapravo, kada razgovarate na mobitelu, često mi se čini da se smijem svojim telefonima, a neki ljudi misle da imam nekih zamišljenih prijatelja.

U mom razgovoru s nekim putem razgovora, koristim emotikone kako bih izrazio ono što osjećam u ovom trenutku ... ... ako osjećam da ste rekli da je potpuno smiješno, koristim emoticon ROTFL. Emoticons su produžetak onoga što osjećam kad god chat. Zbog toga me često zabrlja da otkrijem da me netko s ravnim licem šalje na ROTFL emoticon. Kako poslati LOL emoticon kad ste u najstrožem smislu daleko od smijeha? Ili kako netko pošalje emoticon "wink / cool" kada je on praktički iritantan. Mislim da je jednostavno ne cool maskirati svoje osjećaje u chat sesije i učinite me se osjećati gotovo glupo govoreći mi ponekad razlikuje od onoga što misliš putem emoticons.

Vjerujem da emotikoni trebaju obogatiti naše komunikacije, pomažući nam da se bolje izrazimo. To je važno, posebno zato što u izravnim porukama ne možemo vidjeti govor tijela ili izraz lica onih s kojima razgovaramo. Ovo je mjesto gdje emotikoni dolaze u ruci. Ipak, možda je riječ o različitim potezima za različite ljude. Neki ih koriste kao pojačivača, dok ih drugi koriste kao masku.

Također pročitajte: Itel A11D je jeftin 3G smartphone

Preko vas, mobilistas! Kako upotrebljavate emotikone kada chatate?

Preporučeno
Ostavite Komentar