Glavni » general » Izvoz datoteka na SD karticu u novom ažuriranju Dropboxa za Android

Izvoz datoteka na SD karticu u novom ažuriranju Dropboxa za Android

general : Izvoz datoteka na SD karticu u novom ažuriranju Dropboxa za Android


Dropbox je nedavno implementirao jednu od najtraženijih značajki u najnovijem ažuriranju aplikacije: mogućnost da sada izvozite datoteke s vašeg Dropboxa na vanjsku SD karticu.

To možete učiniti tako da kliknete gumb "Brzi postupak" desno od datoteke koju želite izvesti, odaberite "Više", a zatim "Izvoz" i kliknite "Spremi u uređaj" da biste odabrali vanjsku SD karticu. (Ako tamo ne vidite svoju vanjsku SD karticu, odaberite izbornik na zaslonu "Spremi u", zatim "Postavke", a zatim "Prikaži napredne uređaje".)

Za one koji to ne znaju, Dropbox je aplikacija za pohranu oblaka slična iCloudu, OneDriveu i sl. U kojima možete pohraniti svoje datoteke i pristupati im na računalu ili mobilnom uređaju. Postoji i 2 GB slobodnog prostora za početak, nakon što se registrirate. Kada se napuni, morat ćete se pretplatiti na nastavak spremanja datoteka i dokumenata.

Možete prijeći u Trgovinu Play i preuzeti aplikaciju dok se prikazuje. Trenutačna verzija također uključuje podršku za nadolazeće Android L.

Izvor

Preporučeno
Ostavite Komentar