Glavni » general » Očekivanja od Samsung, Nokia i drugih na MWC 2017

Očekivanja od Samsung, Nokia i drugih na MWC 2017

general : Očekivanja od Samsung, Nokia i drugih na MWC 2017

Mobilni World Congress 2017 obećava da će biti zanimljiviji i privlačniji kao nikada prije. Kongres je godišnji događaj koji prikazuje inovacije unutar industrije i razgovaraju o velikim dječacima o budućnosti mobitela. Ovogodišnje izdanje održat će se od 27. veljače do 3. ožujka u Barceloni, Španjolska.

Ovdje su neke vruće stavke iz Grapevine koje očekujemo na Mobile World Congressu 2017:

  1. BLACKBERRY : Očekujemo otkriće razuzdanih značajki DTEK70, također poznatog kao Blackberry Mercury.
  2. NOKIA : Bilo je razloga za zabrinutost tvrtke Nokia o najavi događaja. Propuštene specifikacije Nokia 8 su već neko vrijeme. S impresivnim detaljima želimo to najaviti na MWC 2017.
  3. ZTE : ZTE je ranije planirao pokrenuti pametan sat. Hoće li se to dogoditi na MWC-u? Možemo se nadati samo.
  4. MOTOROLA : Nismo vidjeli da Motorola pokreće sve uređaje u MWC-u proteklih godina, no izvještaji su potvrdili da tvrtka Lenovo ima ogromne planove za događaj. Očekivanja su jaka za službene najave Moto G5, Moto G5 Plus i Moto Modsa. Moto Z pripada prvom setu telefona koji podržava Moto Mods.
  5. SAMSUNG : Svatko s nestrpljivo čeka za službeno otkrivanje Samsung Galaxy S8. Ipak postoje glasine da korejski brand neće najaviti S8 na MWC, ali nešto kasnije u ožujku. Čak i ako to bude istina, s tim da Samsung često igra veliku ulogu u MWC-u, očekujemo da imaju planove za ovogodišnji događaj.
Također pročitajte: Bargain Hunter Savjet: Nokia 5230 XpressMusic
Preporučeno
Ostavite Komentar