Glavni » general » Exodus, telefon HTC blokada, također je na putu

Exodus, telefon HTC blokada, također je na putu

general : Exodus, telefon HTC blokada, također je na putu

Kripto-val je val ovih dana, a robne marke iz svakog sektora tehnike pokušavaju ući u buzz. Sirin Labs ima telefon s blokadom na putu, ali u slučaju da je netko zaboravio, telefon HTC blokadne telefonije najavljen je nedugo prije - u svibnju 2018., kako bi bio specifičan.

Baš kao i Finney telefon iz Sirinovih laboratorija, Exodus, koji je za sada poznat HTC-ov kriptofon, ponudit će hladan novčanik. No, HTC Exodus će također imati funkciju "ključnog oporavka".

Što još znamo o HTC Exodusu?

Nažalost, ne puno za sada. Nema ni drugih informacija o ni najosnovnijim naočalama.

Koji su izgledi za HTC Blockchain telefon?

Banter je na stranu, dok je kripto-valuta nova kul, još uvijek treba da ide u glavnu struju. Po mom mišljenju, kripto-valuti telefoni su daleko od spremnosti za uobičajenu primjenu, tako da izgleda da su Sirin Labs i HTC kladiti se protiv velikih vjerojatnosti tržišnog uspjeha.

To je još teže kada imate na umu da se obje tvrtke bore. Sirin je došao blizu zatvoriti prije nekoliko godina, a HTC se bori da se održava na površini godinama. Guranje telefonskog kabela u ovim uvjetima je šokantno kockanje. Addressable tržište blockhain telefona je tako mala da je teško predvidjeti da bilo koja od tih tvrtki donosi čvrste vraća.

Sirin Labs tvrdi da je njihov Finney telefon najsigurniji smartphone, ali je dokazano iznova i iznova da većina potrošača ne brine o sigurnosti kao što je to. Niti jedan smartphone nije dobro prodao na poleđini prodaje zbog velike sigurnosti.

Također pročitajte: Elite World post plaćeni od Etisalata

No, šef HTC-ovog šefovskog časopisa kaže da Exodus nudi priliku "decentralizirati internet i preoblikovati ga za suvremenog korisnika". Ima smisla, ali kaže kako je vrijeme isključeno.

Preporučeno
Ostavite Komentar