Glavni » general » Izlaz iz Mobilista; Uđite u kuću Mo, prvu seriju tehnologijske stvarnosti u Nigeriji i Africi

Izlaz iz Mobilista; Uđite u kuću Mo, prvu seriju tehnologijske stvarnosti u Nigeriji i Africi

general : Izlaz iz Mobilista;  Uđite u kuću Mo, prvu seriju tehnologijske stvarnosti u Nigeriji i Africi

Prije mnogo mjeseci započeo sam izmišljenu seriju Mobilista. Mnogi su naši čitatelji to voljeli. Zbog toga su se pojavili mnogi novi čitatelji. Međutim, Mobilista je pokrenuo svoj tečaj i sad je odmarao. Sada je zamijenjena mojom novom serijom stvarnosti, House Of Mo, počevši od danas. Što je House Of Mo?

Oni koji su pratili moje pustolovine u pokretnoj mreži od ranih 2000-ih znaju kako sam koristio brojne mobilne uređaje iz godine u godinu. To je baština koja je uglavnom neusporediva i ponosna. Također je bila vrlo uzbudljiva avantura koju još uvijek jako volim. Ako ste se ikad pitali kako je to živjeti s gospodinom Mo, ovdje si.

Serija pokazuje da živi s Mo iz očiju svojih brojnih mobilnih uređaja. Ti su uređaji dijelili svoje dane i noći, moj rad, moju igru, putovanja, moje odnose, pa čak i neke od mojih fantazija više od bilo kojeg čovjeka. House Of Mo značajke aktualnih događaja i flashbackova preko 10 godina i više od 88 mobitela u životu Mo! Pokušat ću objaviti ovaj dnevni list, iako bih mogla propustiti jedan ili dva dana kada je moje opterećenje teško (ili se trebam odmoriti).

Ovdje moram dodati da je ova serija stvarnosti bila nadahnuta pisanjem Abigail Anabe, dok smo razgovarali o izdanju njezine serije BB Journal-a da ona pridonosi TechSuplexu. Hvala, Abigail!

Dobrodošli na prvu seriju tehnologijske stvarnosti u Nigeriji i Africi, House of Mo. Stick around. Uzbuđenje se tek počelo događati. Slijedite House Of Mo ovdje. Prvo izdanje je ovdje.

Također pročitajte: Novi HTC Android smartphones dobiti 5GB na Dropbox
Preporučeno
Ostavite Komentar