Отлична маса 5000 от GEON

Висококалоричната калория на GEON High Calorie е спортна добавка за бързо натрупване на желаната маса. Той ще бъде идеален избор за ектоморфи - хора с тънка физика и изпитват проблем с набор от всякаква маса.

Спортистите по вдигане на тежести, тоест бързо качват килограми, силно се препоръчва да не го приемат. Това се дължи на високото съдържание на бързи (прости) въглехидрати в гейнера, които стават основната причина за натрупването на подкожни мазнини.

Приемането на висококалоричен гейнер ви позволява бързо да натрупате килограми, показатели за сила, да подобрите работата по време на тренировка. В допълнение, гейнерът има положителен ефект върху процеса на възстановяване след приключване на тежките тренировки.

структура

Една порция висококалорични добавки е 120 грама добавки. Това количество спортно хранене дава 440 калории, които са:

  • протеин - 30 g;
  • въглехидрати - 7, 4 g;
  • мазнини - 5, 4 g.

Протеиновият компонент на гейнера е концентрат на суроватъчен протеин. Наред с основните съставки, продуктът съдържа оцветители, фруктоза, ароматизатори, сукралоза, подсладители.

Как да приемаме Отлична маса 5000

Препоръчва се генериращ суроватъчен протеин да се пие веднъж или два пъти на ден. Всичко зависи от целите, които искате да постигнете, както и от каква нужда от въглехидрати и протеини се чувства атлет. За да приготвите порция спортно хранене, 120 грама гейнер се залива с вода или немазно мляко (300-500 мл).

Пиенето на напитка се препоръчва незабавно. За мнозина цяла порция изглежда твърде голяма, така че може да бъде разделена на две половини. Най-добре е да изпиете част от гейнера сутрин и един час преди тренировката. В почивните дни от часовете се пие спортна добавка сутрин или между отделни хранения.

За да се повиши ефективността, се препоръчва да се пие въглехидратно-протеинова смес от отлична маса в комбинация с друго спортно хранене, чието действие е насочено към ускоряване на напълняването или подобряване на качеството на възстановяване след тренировка.

Експертите на производителя съветват да комбинирате използването на гейнер с други добавки, в зависимост от целите, които искате да постигнете:

  • увеличаване на увеличението на масата и потенциала на сила - с креатин монохидрат;
  • подобряване на качеството на възстановителните процеси, мускулния растеж и потискането на катаболизма - с комплекс от BCAA аминокиселини;
  • повишена производителност и по-добра издръжливост в тренировките.

Можете да вземете висококалоричен гейнер без прекъсвания и необходимостта да спазвате принципа на колоезденето. Добавката е напълно безопасна. Не предизвиква отрицателни странични ефекти.

Отзиви

Можете да намерите много съобщения за приемането на висококалорични генериращи, произведени от GEON, във форумите за културизъм, както и в онлайн магазини за спортно хранене. Повечето отзиви са положителни. Спортистите хвалят ефективността, наличността и качеството на добавката. Гейнерът се разтваря перфектно и не причинява храносмилателни проблеми.

Добавката се предлага в три различни варианта за овкусяване - ванилия, шоколад, ягоди със сметана. Най-популярни са първите два варианта. Опитните спортисти съветват да комбинирате повишаващо тегло тегло с яйчен белтък, банан, креатин монохидрат. Това ви позволява да увеличите съдържанието на калории в напитката и да ускорите растежа на мускулната тъкан.