Glavni » general » Sve što trebate znati o snimanju telefonskih poziva

Sve što trebate znati o snimanju telefonskih poziva

general : Sve što trebate znati o snimanju telefonskih poziva

Obično nije dobro snimiti nečije telefonske razgovore. Zapravo, u nekim zemljama protuzakonito je to učiniti bez pristanka druge stranke. Ali ako iz nekog razloga morate snimati telefonske pozive, to možete učiniti jednostavno. Ovaj članak istražuje kako to možete učiniti.

Neki pametni telefoni imaju mogućnost snimanja poziva ugrađenih u njih. Ako vaš telefon spada u ovu kategoriju, morat ćete se upoznati s funkcijom snimanja poziva. Funkcionalnost varira od jedne aplikacije do druge.

Međutim, ako vaš telefon nema tu opciju, postoje aplikacije koje to mogu učiniti za vas. Postoji najmanje 42 takvih aplikacija na usluzi Google Play i nekoliko u Appleovoj trgovini aplikacijama. Sve što trebate učiniti je instalirati nekoliko da isprobate.

Neki od njih zahtijevaju pritisak gumba da biste započeli snimanje nakon pokretanja. Drugi će početi snimati čim ih pokrenete. Svi od njih daju vam pristup nekim postavkama kako biste odredili kvalitetu snimanja, trajanje snimanja, mjesto pohrane vaših snimaka i još mnogo toga.

Naprednije aplikacije za snimanje poziva uključuju mogućnost prikaza imena i fotografije za svaku snimku, zaštitu lozinkom snimaka, pa čak i podrške za pohranu oblaka.

Opet, imajte na umu da je u mnogim zemljama bilježenje telefonskih poziva bez suglasnosti druge strane ilegalno. Ilegalno ili ne, sigurno je neukusno snimiti nekoga ako nisu svjesni da to činite. Međutim, ako su i pozivatelj i prijemnik pristali snimiti razgovor, mogućnost snimanja telefonskih poziva može biti od velike koristi u različitim situacijama.

Također pročitajte: Xtouch E2 Specifikacije i cijena
Preporučeno
Ostavite Komentar