Glavni » general » Čak i Kim Kardashian još uvijek koristi BlackBery Bold

Čak i Kim Kardashian još uvijek koristi BlackBery Bold

general : Čak i Kim Kardashian još uvijek koristi BlackBery Bold

Kim K je tweeted o govorenju na Recode's tech konferenciji ranije danas:

Govoreći na Recodeovom kodu Mobilna tehnološka konferencija u San Franu s karaswisherom //t.co/YI5LXEa76F

- Kim Kardashian West (@KimKardashian) 28. listopada 2014

Na konferenciji je očito imala nekoliko stvari o njezinoj ljubavi prema BlackBerryu, ali posebno za naslijeđe BlackBerry. Ona je jedna od brojnih lojalista BlackBerrya koji su odbili migrirati na BB10. Još uvijek koristi njezin Bold 9900/9930. Nije da ne posjeduje BB10 smartphone. Ona zapravo posjeduje putovnicu, ali navodno je rekla da je nije otvorila. Usput, ona ima želju kupiti BlackBerry. I misliti da je tvrtka nedavno tražila kupca.

Na negativnoj strani za @BlackBerry @KimKardashian kaže da upotrebljava starije BlackBerry Bold i kupuje zamjene na eBayu. Putovnica je još u kutiji

- Ina Fried (@inafried) 27. listopada 2014

Tko kupuje smartphone poput Blackberry Passport i ignorira ga? U međuvremenu, još se pitate da se Kim k pojavio na tehničkoj konferenciji? Zapravo, dala je intervju na pozornici na "Social Media, mobilne igre i njena polarizirajuća slava".

PS : Jeste li znali da ona ima mobilnu igru ​​"Kim Kardashian: Hollywood"? Besplatna iOS igra koju je razvila tvrtka Glu Mobile.

U međuvremenu, što je ono što drži ljude od nadogradnje s naslijeđenog BlackBerry na BB10? Mora biti kompresija podataka ili sentimentalna ljubav. Ne vidim što bi još moglo biti odgovorno.

Preporučeno
Ostavite Komentar