Glavni » general » eTranzact Mobile Banking uvodi USSD uslugu

eTranzact Mobile Banking uvodi USSD uslugu

general : eTranzact Mobile Banking uvodi USSD uslugu

eTranzact, Lagos.
Od osnutka naše tvrtke 2003, bili smo poznati po inovativnosti i naglom krećući rast e-plaćanja krajolik Nigerije. To smo učinili kroz uvođenje i razvoj raznih svjetskih proizvoda i usluga koji su od velike koristi široj javnosti

S vremenom smo se poboljšali na našoj infrastrukturi za podršku i održavanje sustava plaćanja kartica u Nigeriji. Osigurali smo globalne elektroničke usluge prebacivanja i mobilnog plaćanja i trenutno imamo prisutnost u sedam zemalja širom svijeta; Nigerija, Gana, Kenija, Južna Afrika, Zimbabve, Obala Slonovače i Velika Britanija.

Dizajnirali smo aplikaciju eTranzact Mobile Commerce (mCommerce) koja se koristi za pružanje izvanrednih i troškovno učinkovitih usluga mobilnog bankarstva nositeljima bankovnih računa. Mobilno bankarstvo omogućuje pristup računima svojim bankovnim aktivnostima sve putem svojih mobilnih telefona. Ovo rješenje pruža jedinstvene usluge kao što su prijenosi sredstava na bilo koji bankovni račun ili ATM kartice, plaćanja računa - svi računi za kabelske televizije, račune PHCN, postpaid račune, Airtime TopUp, Check račun ili karticu, a osobito ATM CardlexCash uslugu.

Uz ATM Cardlex Cash možete poslati novac bilo kada, bilo gdje na mobilni telefon treće strane, a sredstva se mogu povući na bilo kojem bankomatu bez korištenja fizičke ATM kartice.

eTranzact Mobilno bankarsko rješenje trenutno pruža svoje usluge jedanaest partnerskih banaka u Nigeriji, što uključuje: United Bank of Africa, Interkontinentalna banka, Oceanic Bank, Pristupna banka, First Bank, Union Bank, Proljetna banka, Skye Bank, Prva gradska monumentna banka, Fidelity Bank i Wema Bank. Uskoro će doći i druge banke.

Također pročitajte: Ažuriranje dostupnosti Nokia 808 Pureview u Nigeriji

U skladu s ovom tradicijom, nedavno smo razvili USSD za sve mobilne telefone. Ovo je u pokušaju olakšavanja usluga mobilnog bankarstva i postavljanja temelja za podizanje usluga mobilnog novca u Nigeriji.

Ova interaktivna nestrukturirana dodatna podatkovna usluga (USSD) omogućava svim GSM korisnicima na platformi mobilnog bankarstva eTranzact da koriste svoje aplikacije generira izbornik tako što traže usluge putem teksta ili kratkog koda na određeni broj.

Netko može poslati SMS sa sljedećim kodovima:

Kao pružatelj mobilnog bankarstva, iskorištavamo funkcionalnost za pružanje usluga mobilnog bankarstva svim korisnicima mobilnih telefona. To je globalna usluga i može raditi izvan i unutar zemlje. A naša uskoro pokrenuta MobileMoney usluga će voziti na okosnicu USSD-a, posebno za one u ruralnim područjima. Ovo je u skladu s vizijom tvrtke da bude globalni lider u pružanju inovativnih usluga mobilnog plaćanja.

Preporučeno
Ostavite Komentar