Glavni » general » Etisalat, Simon Page domaćini marketinških stručnjaka na drugoj konferenciji za digitalno marketing

Etisalat, Simon Page domaćini marketinških stručnjaka na drugoj konferenciji za digitalno marketing

general : Etisalat, Simon Page domaćini marketinških stručnjaka na drugoj konferenciji za digitalno marketing
Presjek sudionika tijekom interaktivne sesije
Konferenciju olakšava menadžer, Data Marketing, Etisalat
Nigerija, Bankole Alao

Lagos, Nigerija: 3. lipnja 2013 .: Nigerija najinovativnija i najbrže rastućih telekomunikacijskih tvrtki, Etisalat Nigerija nedavno je domaćin međunarodnih i lokalnih marketinških stručnjaka i praktičara na drugom izdanju Digital Marketing konferencije i izložbe, u partnerstvu sa Simon Page Business School. Dvodnevna konferencija, temu "Implementacija digitalnog marketinga za konkurentnu prednost" održana u Civic Center u Lagosu od četvrtka od 23. do petka, 24. svibnja 2013.

Sjednice, koje su privukle delegate i sudionike iz cijele zapadne Afrike, bile su usmjerene na poboljšanje lokalnog sadržaja, konkurentnosti i angažmana potrošača. Voditelji i sudionici pružili su strategije vezane uz različite aspekte digitalnog marketinga, uključujući prikazno oglašavanje, marketing za tražilice, društvene medije, e-mail marketing, online PR i marketing sadržaja.

Govoreći na konferenciji, menadžer, podatkovni marketing, Etisalat Nigerija, Bankole Alao, izrazio je Etisalatov entuzijazam da drugi put sudjeluje u Digital Marketing Conferenceu, rekavši kako je u skladu s strategijom tvrtke, čija je jezgra inovacija, Prema njegovim riječima, Etisalat koristi konferenciju za digitalno marketing kako bi marketinške stručnjake izložio najboljim digitalnim marketinškim praksama i platformama. Rekao je kako je cilj tvrtke bio potaknuti pojedince i organizacije na stvaranje inovativnijih, nekonvencionalnih i učinkovitih načina marketinga njihovih proizvoda i usluga putem interneta i mobilnih uređaja.

U međuvremenu, glavni izvršni direktor tvrtke Simon Page Business School, Princewill Omorogiuwa, sa svoje strane savjetovao je robne marke kako bi unaprijedio korisničke platforme za korisnike, bio u skladu s analizom konkurenata i nadgledao uvid u klijente. Založio se da bi robne marke mogle dobiti pristup takvim bezrezervnim mogućnostima kroz zdravu bazu znanja i primjenu digitalnog marketinga.

Također pročitajte: Rezervirajte svoje domene sada ovdje

Voditelji na konferenciji su bili Strateški marketing konzultant, Mike Berry; CEO of Draft Interactive i kreator društvenih medija, Sharp Sule, Tola Ayanwale i voditelj digitalnog marketinga, PZ Cussons, Gana, Stephen Boadi. Ukazali su na rastuću ovisnost o mobilnim telefonima i tabletima kao platformama putem kojih korisnici pristupaju internetu, posebice u Africi, kao opravdanje za marketingu da prihvate digitalne marketinške prakse. Objasnili su kako će digitalni marketing jamčiti maksimalni utjecaj jer je trenutno bilo oko 50 milijuna Nigerijaca i 61 posto interneta putem mobilnih uređaja.

Digital Marketing Conference & Exhibitions 2.0 je drugi u godišnjoj seriji. Pogledajte konferenciju 2013. na slikama:

L-R: Izvršni direktor tvrtke Simon Page Business School, Princewill Omorogiwa u rukovanju s Managerom, Data Marketing, Etisalat Nigerija, Bankole Alao, tijekom Etisalat sponzora Digital Marketing Conference & Exhibition 2013 (2. dan) održan u Civic Center, Lagos, u petak, 24. svibnja. S njima je generalni menadžer, Simon Page Business School, Solomon Twum.
L - R: glavni izvršni direktor, Simon School Business School, Princewill Omorogiuwa; Glavni operativni direktor, Bytesize, Bukola Akingbade i specijalist, Sektor za proizvode i usluge, Etisalat Nigerija, Doubrapade Koroye
Menadžer, Data Marketing, Etisalat Nigerija, Bankole Alao, tijekom prezentacije o 'Implementiranje digitalnog marketinga za konkurentnu prednost: Perspektiva operatera mobilne mreže'
L - R: glavni izvršni direktor, Simon School Business School, Princewill Omorogiuwa; Voditelj digitalnog marketinga, PZ Cussons (regija Afrike), Stephen Boadi i specijalist, Sektor za proizvode i usluge, Etisalat Nigerija, Doubrapade Koroye na konferenciji
L - R: glavni izvršni direktor, Simon School Business School, Princewill Omorogiwa; Voditelj, podatkovni marketing, Etisalat Nigerija, Bankole Alao; Direktor tvrtke Simon Page Business School, Solomon Twum i specijalist, Sektor za proizvode i usluge, Etisalat Nigerija, Doubrapade Koroye
Preporučeno
Ostavite Komentar