Glavni » general » Etisalat postavlja Abuja, Port Harcourt na Speed ​​Lane s Easyblazeom

Etisalat postavlja Abuja, Port Harcourt na Speed ​​Lane s Easyblazeom

general : Etisalat postavlja Abuja, Port Harcourt na Speed ​​Lane s Easyblazeom

Lagos, Nigerija; 20. kolovoza 2013 .: * Port Harcourt i Abuja su zapalili Easyblaze Experiential Lounge, iskustvenu kampanju 3.75G širokopojasne usluge HSPA (High Speed ​​Packet Access) poznatog pod nazivom * Easyblaze *, koju pokreće nigerijska najinovativnija telekomunikacijska tvrtka Etisalat Nigeria,

Iskusni salonski autobusovi će tijekom kolovoza obilaziti gradove Abuja i Port Harcourta, a također će biti postavljeni na istaknutim, visokim područjima za prometno podrucje u nastojanju da se bave gradskim stanovnicima. Etisalatovi savjetnici bit će pri ruci na turneji kako bi pokazali najbolje načine uživanja u punom potencijalu paketa * EasyBlaze *, korištenjem internetskih uređaja na različitim mobilnim uređajima s pristupom internetu, uključujući pametne telefone, tablete, prijenosna računala i MiFi hotspotove,

Komentirajući angažman i prosvjetiteljsku kampanju, ravnatelj, Segment potrošača, Etisalat Nigeria, g. Oluwole Rawa objasnio je kako se njegova tvrtka odlučila za cestovni show kao dio nastojanja da prikaže superfast, kvalitetne podatkovne usluge dostupne korisnicima. "Ova cestovna emisija, koja će proći kroz 24 države diljem Nigerije, jest pružiti našim klijentima priliku da dožive našu 3.75G Easyblaze mrežu izgrađenu na * Next Generation HSPA + * mreži s tehnologijom dual carrier koja može preuzeti brzinu do 42 megabajta po sekundi (Mbps). Dakle, korisnik dobiva velike brzine do 42MBps i uživa u brzom i neprekinutom pristupu internetu, uz brže preuzimanje datoteka, streaming videozapisa i druge aktivnosti temeljene na webu ", rekao je.

Komentirajući na jednoj od odredišta turneje, gost Gospodin Sule Yerima izrazio je zadovoljstvo korištenjem modema Etisalat Easyblaze. Njegove riječi: "Zadovoljan sam izvedbom. Svaki put kad spojim modem s mojim prijenosnim računalom, dobivam brz preuzimanja. Čak i kada internetske usluge drugih mreža oko mene izazivaju izazove, moj Etisalat modem nikada me nije uspio. Osiguravam da je moj Etisalat modem uvijek u mom torbici za prijenosno računalo gdje idem i to je bilo vrijedno ", rekao je.

Također pročitajte: Neki primjeri tehnologije sci-fi tehnologije koje sada koristimo

Još jedan kupac, Kazeem Badebo, opisao je Easyblaze kao pristupačan podatkovni plan koji radi besprijekorno. "Jedan od razloga zašto radije koristim Etisalat modem je zbog svoje dostupnosti. Mogu se pretplatiti na podatkovne planove s niskom kao i N500 i još uvijek dobiti vrlo brz pristup internetu u bilo kojem trenutku, što me čini udobnim za mrežu. Dobivam vrijednost za novac kad god koristim Easyblaze modem ", izjavio je.

Preporučeno
Ostavite Komentar