Glavni » general » Etisalat pruža neograničen pristup na Facebooku s novim paketima

Etisalat pruža neograničen pristup na Facebooku s novim paketima

general : Etisalat pruža neograničen pristup na Facebooku s novim paketima

Lagos, Nigerija; 8. lipnja 2012: Kao sredstvo za jačanje korisničkog iskustva i interakcije na platformama društvene mreže, Nigerija je najinovativnija i najbrže rastućih telekomunikacijskih tvrtki, Etisalat je uveo novu dimenziju kroz koju kupci mogu uživati ​​neograničen pristup na Facebooku sa svojim novim Facebook Bundleima i Facebook SMS usluga.

Novi Facebook paketi omogućuju korisnicima da se pretplate na dnevni, tjedni ili mjesečni plan i na temelju plana kupca se pretplatiti; oni mogu pristupiti Facebooku koliko god žele. Facebook SMS usluga, s druge strane, omogućuje pretplatnicima primanje SMS obavijesti na postove na svojim Facebook stranicama, kao i ažurirati svoje Facebook status putem SMS-a.

Glavni komercijalni direktor, Etisalat Nigerija, Wael Ammar, izjavio je da će korisnici koji se pretplatiti na Facebookove pakete i SMS usluge imali nagrađivano iskustvo zbog praktičnosti koje nude usluge. "Facebook paketi i Facebook SMS pružaju zgodan i pristupačan pristup Facebook sadržajima u vrlo bogatom i zanimljivom obliku. Usluge su jedinstvene jer su dostupne korisnicima mobilnih telefona uklanjanjem prepreke potrebama stacionarnog računala za pristupanje Facebooku ", objasnio je.

Za pokretanje ove jedinstvene prvoklasne ponude u Nigeriji, Etisalat svojim korisnicima daje 30 dana besplatnog pristupa Facebooku koji im omogućuje označavanje fotografija, chat, igranje igara, dijeljenje albuma i još mnogo toga. Na kraju 30-dnevnog besplatnog probnog razdoblja korisnici se mogu pretplatiti na dnevni paket u N25 / danu; tjedni paket u N100 / tjedan i mjesečno u N200 / mjesecu.

Pretplatite se na Facebook dnevni paket; kupci mogu poslati slova 'fbd' na 229. Za Facebook tjedni paket, kupci mogu poslati 'fbw' na 229 i za Facebook mjesečni paket mogu poslati 'fbm' na 229. Nakon pretplate na bilo koji od paketa, Facebook veza aplikacije šalje se na pretplatnički telefon. Pretplatnik mora kliknuti na vezu za preuzimanje i instaliranje aplikacije besplatno. Nakon uspješne instalacije, pretplatnik se može prijaviti na postojeći Facebook račun ili se registrirati za novu i imati pristup Facebooku tijekom trajanja odabranog paketa. Pretplata na paket Facebook automatski se obnavlja.

Također pročitajte: Prodaja! MicroSD kartice, torbice, USB kabeli i utičnice za punjenje

Da biste uživali u Facebook SMS servisu, korisnici se trebaju pretplatiti slanjem fb na 488 i nakon pretplate, primljena SMS obavijest sadrži vezu i aktivacijski kod. Pristupom veze, usluga se može aktivirati pružanjem točnih podataka za prijavu i unosom aktivacijskog koda. Nakon uspješne aktivacije, pretplatnici počinju primati ažuriranje SMS obavijesti putem Facebooka i mogu ažurirati Facebook zid slanje SMS-a na skup kratkih kodova na N10 po SMS-u.

Preporučeno
Ostavite Komentar