Glavni » general » Internetska naplata Etisalat Nigerije treba nadogradnju

Internetska naplata Etisalat Nigerije treba nadogradnju

general : Internetska naplata Etisalat Nigerije treba nadogradnju

Ako ste se ikada pretplatili na podatkovni plan o Etisalatu u Nigeriji, vjerojatno ste ga ugrizali zbog greške za naplatu. Time se upućujem na situaciju u kojoj se jednom iscrpljuju vaši podaci u paketu, Etisalatovi sustavi automatski prelaze na naplatu za pristup internetu putem plaće. Bez ikakve obavijesti ili upozorenja, bilo koji dostupan razgovor u vašem liniju se jede za bilo koju internet zadatak koji izvršavate. Ako ste sretni, na neki način saznate prije nego što previše štete bude učinjeno. Ako ti se bogovi mobilista ne smiju na tebi, cijeli će vam vrijeme emitirati, a jedini način na koji znate da nešto nije u redu jest da otkrijete da više ne možete pregledavati. Provjerite stanje i pronađite N0.00.

Ne; nije smiješno. Evo primjera kako korisnici počinju odgovoriti na ovo:

Što je više u pogledu, manje u vidjeti. Poput čarolije! Nestat će. Umoran sam. "@Jwhiterabbit: Etisalat kriminalni kriminalci"

- mgbeke osjećaj funky (@GinaFatale) 22. kolovoza 2013

Kreditni kriminalci? Nije dobro. Etisalat Nigerija je izgradila ugled kao možda najpouzdaniji mobilni internet usluga u zemlji danas. Pustiti nešto tako jednostavno kao ovaj bug za naplatu propada taj ugled jednostavno nema smisla. Drugi davatelji usluga odspajaju pristup internetu nakon što se iscrpi podatkovni paket i obavijesti pretplatnika putem SMS-a. Barem znam da je tako kako radi na Glo. Potom je korisniku omogućeno obnavljanje podatkovnog plana ili prebacivanje na plaćanje interneta. To ima smisla. Potrošači ne vole iznenađenja, pogotovo ako uključuje nestajanje vremena emitiranja. Možda im ne bi smetalo iznenađenja koja uključuju dodatno vrijeme emitiranja. Znam da to ne smeta.

Također pročitajte: Etisalat-sponzorirana 4. mobilna West Africa konferencija u slikama

Da; Etisalat šalje potrošaču SMS da kaže da se saldo podataka potroši i da će pregledavanje biti naplaćeno na 5 k po kb. Međutim, taj SMS može stići kasno - nakon što je oštećenje izvršeno. Ono što je potrebno je mogućnost da potrošač odabere obnovu ili prebacivanje na plaćanje dok idete.

Više puta sam ugrizao bobicu Etisalat. U jednom trenutku nekoliko mjeseci natrag, preko N2000 razgovora na moju liniju je izbrisana. Oh; Bio sam grimizan! Način na koji sam riješio problem bio je to: budući da sam koristio moj Etisalat liniju strogo za pristup internetu, napunio sam točno koliko god bih trebao pretplatiti se na podatkovni plan po mom izboru. Na taj način, nije bilo vremena za emitiranje sustava kad god potrošim pretplatu. To djeluje za mene, ali neće biti praktično rješenje za one koji koriste svoje linije za glasovni i internetski pristup.

To je loš dan kad pretplatnici počinju vidjeti razlog sa Saka:

Tako je Saka znao što radi kad je prenio.

- Češka pilić (@Chicasa) 22. kolovoza 2013

Etisalat Nigerija, nad vama: ponovo učini svoje pretplatnike.

Preporučeno
Ostavite Komentar