Glavni » general » Etisalat Nigerija uvodi prvu trgovinu aplikacijskih robnih marki u Sub-Saharijskoj Africi

Etisalat Nigerija uvodi prvu trgovinu aplikacijskih robnih marki u Sub-Saharijskoj Africi

general : Etisalat Nigerija uvodi prvu trgovinu aplikacijskih robnih marki u Sub-Saharijskoj Africi

WAM Abu Dhabi, 25. srpnja 2011. (WAM) -Etisalat je danas objavio komercijalni lansiranje prve aplikacije Store u Nigeriji.

Usluga je uvedena u partnerstvu između Etisalat i EMS. Nova ponuda korisnicima Etisalat Nigerije BlackBerry Smartphoneu omogućuje pristup širokom rasponu lokalno relevantnih sadržaja.

Korisnici sada mogu otkriti, preuzimati i uživati ​​u širokom rasponu mobilnih aplikacija za svoj BlackBerry Smartphone u različitim kategorijama, uključujući zabavu, igre, društveno umrežavanje, vijesti, vrijeme i produktivnost.

Među "Etisalat Nigerija" mnoge prve povijesne usluge u Nigeriji i Africi, ova nova usluga nudi i poticanje razvojnih inženjera mladih nigerijskih aplikacija za dizajniranje zvjezdanih i inovativnih aplikacija koje poboljšavaju korisničko iskustvo i istodobno hrane lokalne talente i stvaraju komercijalne mogućnosti za njih,

Essa Al Haddad, voditeljica marketinga Etisalat Grupe, izjavila je: "Drago nam je što smo prvi predstavili trgovinu operatera s robnom markom u subsaharskoj Africi. Povećana potražnja za BlackBerry aplikacijama u Africi je iza ovog poteza osim naše kontinuirane predanosti Nigeriji i razvojnim programerima Nigerijske aplikacije koja donosi najnovije tehnologije i aplikacije na tržište. Radujemo se što ćemo vidjeti bogat katalog osobnih i poslovnih aplikacija proizvedenih u Nigeriji. "

Izvor. Hvala, @nelsonisibor!

Preporučeno
Ostavite Komentar