Glavni » general » Etisalat Nigerija produljuje ugovor s tvrtkom Alcatel-Lucent

Etisalat Nigerija produljuje ugovor s tvrtkom Alcatel-Lucent

general : Etisalat Nigerija produljuje ugovor s tvrtkom Alcatel-Lucent

Etisalat, jedan od najbrže rastućih operatora mobilnih usluga u Nigeriji, proširio je svoje ugovore s tvrtkom Alcatel-Lucent. Dvojac će nastaviti pružati upravljane usluge za proširenje mobilne mreže etisatat.

Budući da je Etisalatova pretplatnička baza vidjela drastičan rast od 120% u odnosu na isto razdoblje prošle godine, što je za sedam milijuna pretplatnika u samo dvije godine, Alcatel-Lucentov lider u mobilnim, nepokretnim, IP i optičkim tehnologijama i pionir u aplikacijama i uslugama nastaviti podržavati mrežnu transformaciju tvrtke Etisalat Nigerija razvojem i isporukom novih krajnjih korisnika potrebnih za ispunjavanje rastuće potražnje svojih kupaca.

Alcatel-Lucent je prepuna odgovornosti osiguranja visokokvalitetne i pouzdane izvedbe mreže na jugozapadu zemlje, uključujući Lagos pružajući usluge svjetske klase koje uključuju: mrežne operacije, savjetovanje, dizajn, optimizaciju, upravljanje rezervnim dijelovima, usluge održavanja, upravljanje projektima.

Ovaj obnovljeni dvogodišnji višegodišnji ugovor o upravljanju uslugama pomoći će značajno smanjiti operativne usluge, a istodobno poboljšati usluge pretplatnika tvrtke Etisatat Nigerija.

Alcatel-Lucent s više od 20 godina iskustva u upravljanim uslugama i koji trenutno podržava 250 milijuna pretplatnika preko 100 potrošačkih mreža, bit će odgovoran za svakodnevno poslovanje i održavanje. To ostavlja Etisalat Nigerija s jasnim umom da se usredotoče na svoje osnovne poslovne probleme kao što su; povećanje prosječnog prihoda po korisniku [ARPU].

Direktor tvrtke Etisalat Nigeria Steven Evans kaže: "od kada je počeo s radom u Nigeriji, Etisalat se obvezao pružati Nigerijima uslugu svjetske klase za koju Etisalat je poznat u svim zemljama u kojima djeluje. Zato smo odabrali Alcatel-Lucent, kompetentnog partnera s globalnim iskustvom i veselimo se zadovoljstvu naših visokih standarda mrežnih performansi kako bismo zadovoljili sve veće zahtjeve naših pretplatnika. "

Također pročitajte: Na moju Elusive Galaxy Note 10.1 Review
Preporučeno
Ostavite Komentar