Glavni » general » Etisalat Nigerija povezuje poduzetnike s resursima; predstavlja Brian Tracy

Etisalat Nigerija povezuje poduzetnike s resursima; predstavlja Brian Tracy

general : Etisalat Nigerija povezuje poduzetnike s resursima;  predstavlja Brian Tracy
S lijeve strane, glavni operativni direktor, Brimass, g. Stephen Ojji; Stručnjak za vodstvo i poslovni trener, g. Brian Tracy; Voditelj, poslovni segment, Etisalat Nigerija, g. Bidemi Ladipo; i glavu, događaj visoke vrijednosti i sponzorstva, Etisalat Nigerija, gospođa Ebi Atawodi

Prošli je tjedan bio skup poduzetnika, rukovoditelja, poduzetnika i drugih donositelja odluka u interkontinentalnom hotelu u Lagosu, kada je voditelj stručnog vodstva i poslovni trener Brian Tracy bio u zemlji za interaktivni voditeljski seminar. Događaj je obilježio "Zapaženi lideri" s Brianom Tracyom "s temom Izrada inovativnih lidera: vodeće strategije vodstva za izgradnju svjetskih organizacija i društava, pod pokroviteljstvom Nigerijske najinovativnije telekomunikacijske tvrtke Etisalat u partnerstvu s tvrtkom Brimass Limited.

Seminar s tri dijela koji je započeo s konkretnim sastancima poduzetnika, nakon čega slijedi rukovoditeljski ručak i vrhunac ekskluzivne večere rukovoditelja, osmišljen je kako bi eksponenti izložili Tracyevim najboljim produktivnim tajnama koje će im pomoći da maksimiziraju svoje vodstvo i na kraju proizvode izvrsni rezultati u njihovim poslovnim i drugim sferama života.

Gospodin Brian Tracy sa šefom, poslovnim segmentom, Etisalatom Nigerija, gospodinom Bidemijem Ladipom; i glavu, događaj visoke vrijednosti i sponzorstva, Etisalat Nigerija, gospođa Ebi Atawodi

Tijekom svog podučavanja o sedam odgovornosti vođe, najprodavaniji autor više od 45 knjiga, rekao je da je učinkovit vođa onaj koji može pružiti zadovoljstvo kupaca i to, rekao je, može se dogoditi nudeći inovativne proizvode i usluge.

"Inovacija", riječ koja se može opisati za Etisalat sa svojim asortimanom proizvoda i usluga prilagođenim načinu života svojih kupaca, od kojih je EasyBusiness unaprijed plaćeni paket namijenjen malim i srednjim poduzetnicima učinkovite komunikacije iskustvo po cijenama povoljnim cijenama. Prema riječima tvrtke, seminar je bio način ponoviti svoju potporu rastu novih tvrtki, kao i pružanje tvrtkama pravu platformu za komuniciranje ideja i rast njihovog poslovanja poduzeća.

Također pročitajte: Aukcija: Orbra Inferno tablet i Nokia Lumia 920 smartphone (Zatvoreno)

Tvrtka Etisalat Nigerija izjavila je da osim EasyBusiness paketa tvrtka u partnerstvu s Agencijom za razvoj malog i srednjeg poduzetništva u Nigeriji (SMEDAN) organizira tromjesečni sastanak poslovnih mreža poznat kao Market Access koji se održao u glavnim gradova u Nigeriji.

Voditelj, poslovni segment, Etisalat, Bidemi Ladipo

"Također smo uključeni u Globalni tjedan poduzetništva (GEW), najveće svjetske proslave inovatora i kreatora radnih mjesta, zajedno s Centrom za razvoj poduzetništva Pan-atlantskog sveučilišta. Kao četvrti sudionik na tržištu telekomunikacijskih tvrtki u Nigeriji, porasli smo s preko 15 milijuna pretplatnika u samo pet godina rada, tako da smo strastveni oko povezivanja poduzetnika, malih i srednjih poduzeća s resursima kojima su potrebni za rast i uspjeh ", On je rekao.

Pogledajte više slika s seminara ...

Preporučeno
Ostavite Komentar