Glavni » general » Etisalat pokreće predbilježbu za Blackberry 10 s paketima iznenađenja

Etisalat pokreće predbilježbu za Blackberry 10 s paketima iznenađenja

general : Etisalat pokreće predbilježbu za Blackberry 10 s paketima iznenađenja

Lagos: 11. veljače 2013 . : Nigerija najinovativnija i najbrže rastuća telekomunikacijska tvrtka, Etisalat, danas je objavila pokretanje svoje kampanje predbilježbe za najnovije Blackberry Smartphone. BlackBerry® 10 raspon pametnih telefona nedavno pokrenut na događaju u Južnoj Africi ponovno su dizajnirani, ponovno dizajnirani i ponovno izmislili BlackBerry platforme koje stvaraju novi i jedinstven doživljaj mobilnog računanja.

Glavni komercijalni direktor tvrtke Etisalat Nigeria Wael Ammar objasnio je kako je pokretanje ove predbilježbe kampanje usmjereno na pružanje Etisalatovih klijenata mogućnost da budu među prvim vlasnicima smartphonea BlackBerry 10 u Nigeriji.

Rekao je: "Jedna od naših temeljnih vrijednosti kao poslovnih djelatnosti je usredotočenost na kupca. To jednostavno znači brigu o našim klijentima i pružanje vrhunskog i pravodobnog iskustva. Kupci koji predbilježbe za nove Blackberry 10 Smartphone dobit će paket iznenađenja. To je naš način kontinuiranog istraživanja inovativnih načina za poboljšanje iskustva naših kupaca i njihovo nagrađivanje.

Lucas Dada, direktor proizvoda i usluga Etisalat koji su nazočili događaju u Južnoj Africi, dodao je da je partnerstvo s RIM-om u isporuci novog Blackberrya 10 u Nigeriji dokaz opredjeljenja tvrtke za isporuku najsuvremenijih doživljaja kupine.

"Etisalat brand ističe za inovativnost, kvalitetu usluge i fokus korisnika. Ove kvalitete su epitomizirane od Blackberry čije kvalitete se pokazuju u njihovoj paleti proizvoda. Ponovljeni pametni telefoni BlackBerry nude potpuno novo mobilno iskustvo i rado ćemo biti povezani s ovim jedinstvenim brendom ". Zaključio je.

Na predstavljanju događaja, Thorsten Heins, predsjednik i izvršni direktor tvrtke Blackberry, rekao je: "Oduševljeni smo predstavljanjem BlackBerrya 10 na novim BlackBerry smartphoneima BlackBerry Z10 i BlackBerry Q10 kako bismo pružili brži i pametniji doživljaj koji se stalno prilagođava vašim potrebama. Svaka značajka, svaka gesta i svaki detalj u uređaju BlackBerry 10 osmišljen je kako biste se mogli preseliti. "

Također pročitajte: Da li netko drugi vidi Nokia / WhatsApp nasuprot Samsung / BBM FaceOff?
Preporučeno
Ostavite Komentar