Glavni » general » Etisalat predstavio pakete Internet EasyNet paketa

Etisalat predstavio pakete Internet EasyNet paketa

general : Etisalat predstavio pakete Internet EasyNet paketa

GSM mobilni operater, Etisalat, pokrenuo je pakete internetske pakete pod markom EasyNet.

U osnovi, EasyNet usluga vam daje namjenski podatkovni SIM i USB modem, koji će se koristiti s jednim od dostupnih planova internetskih paketa. Trenutačno, EasyNet planira:

  • 100MB za 30 dana na N1000
  • 500 MB za 30 dana na N3, 000
  • 3 GB za 30 dana na N10, 000

Ove večeri razgovarala sam s dilerom brige o korisnicima tvrtke Etisalat kako bih saznala mogu li EasyNet paketi biti aktivirani na redovnim glasovnim linijama. Odgovor koji mi je dao bila je Ne. Prema njezinim riječima, EasyNet je dostupan samo na posebnim podatkovnim SIM karticama za uporabu s njihovim USB modemima. Loše poteze .

Etisalat također pokreće ponudu za pokretanje. To "nudi poseban popust na EasyNet uslugu od pokretanja do 31. prosinca 2009. Ova popustna ponuda pretplatnicima omogućuje pristup više podataka nego što je zapravo kupio". Zvuči kao dobar posao.

U redu, tražili smo to, a Etisalat je isporučio. Paketi izgledaju dobro. Poželjno je, po mom mišljenju, ograničenje paketnih planova samo za podatkovne SIM-ove. Korisnici Etisalat-a koji žele koristiti internet na svojim redovitim telefonima, pametnim telefonima i džepnim računalima nemaju opciju, ali da nastavljaju iskoristiti redovnu stopu od 35 kobo po kb.


Preporučeno
Ostavite Komentar