Glavni » general » Etisalat FC Barcelona Promo; Prvi set pobjednika vodi kući 500.000 Naira Svaki

Etisalat FC Barcelona Promo; Prvi set pobjednika vodi kući 500.000 Naira Svaki

general : Etisalat FC Barcelona Promo;  Prvi set pobjednika vodi kući 500.000 Naira Svaki

Lagos, 9. srpnja 2013 . : Njezina najbrže rastućih i najinovativnijih telekomunikacijskih tvrtki, Etisalat, zadržala je svoje obećanje da svojim kupcima i ljubiteljima FC Barcelone daje uzbudljivo vrijeme nagrađivanjem prvog niza pobjednika u kategoriji svakodnevnog podizanja ove godine, izdanje promocije Etisalat FC Barcelona.

Prvih šest sretnih pobjednika, Abdulkadir Saidu Imam, Yahaya Musbau, Temitope Ayeni, Vincent Oluwasesan, Paul Chukwudi i Obinwanne Ikedinnu dobili su provjeru N500, 000, 00 svaki u Centru za vježbu Etisalat, Ikeja Mall, usred veselja.

(LR): * Voditelj, Etisalat Experience Centar, Ikeja Mall, Firdausi Okezie; pobjednika pet stotina tisuća Naira (N500, 000) u tijeku Etisalat FC Barcelona Promo, Temitope Ayeni i menadžer, Segment masovnog tržišta, Etisalat Nigerija, Nnamdi Ezeani, na prestižnoj priredbi Etisalat FC Barcelona Promo, Ikeja Mall, u četvrtak, 4. srpnja 2013.

Uznemirujući s radošću, gospodin Obinwanne Ikedinnu nije mogao izraziti svoju radost jer je rekao da je to najbolji dar koji je dobio od bilo koje mreže od nastanka GSM u Nigeriji. "Iako sam u prošlosti osvojio jersey i mobilni telefon iz Etisalata, ovo je najbolji dar koji sam ikad osvojio i veselim se i pobjedi Mercedes Benz Jeep-a koji će biti izdan u mjesečnoj priredbi. Znam da Etisalat ne diskriminira rekavši kada osvojite nagradu ne možete osvojiti još jednu u istom promo. Dakle, vjerujem da će Bog odgovoriti na moju molitvu u tom pogledu ", rekao je on.

(LR): Voditelj, Segment masovnog tržišta, Etisalat Nigerija, Nnamdi Ezeani; pobjednika pet stotina tisuća Naira (N500, 000) u trenutačnom Barcelonu Promicanje Etisalat FC, Obinwaanne Ikedinnu i menadžerom, Etisalat Experience Center, Ikeja Mall, Firdausi Okezie, na prvoj nagradnoj igri Etisalat FC Barcelona Promo održanoj u Centru za iskustvo, Ikeja Mall, u četvrtak, 4. srpnja 2013

Još jedan kupac i dvostruki dobitnik nagrade N500, 000, gospođa Temitope Ayeni odjekivala je slične osjećaje. "Ovo je jednostavno fantastično! Ja sam danas najsretnija osoba. Ne možete ni zamisliti koliko je Etisalat dotaknuo moj život. Ovo je moj drugi put osvajanja N500, 000 iz moje mreže i bio sam toliko sretan kad sam dobio poziv da mi kažem da sam osvojio. Danas sam se obvezao da, kao i za mene, neću koristiti neku drugu mrežu ako nije Etisalatova linija. Moji prijatelji i obitelj koji su bili na drugim mrežama preneseni su u Etisalat i također su počeli uživati ​​u blagodatima mreže koja se brine ", rekla je.

Također pročitajte: Izvješće: Obveznici Banke mogu preuzeti Etisalat Nigerija danas
(LR): * Voditelj, Segment masovnog tržišta, Etisalat Nigerija, Nnamdi Ezeani; pobjednika pet stotina tisuća Naira (N500, 000) u tijeku Etisalat FC Barcelona Promo, Vincent Oluwasesan, Paul Nwaxmen, Temitope Ayeni, Yahaya Musbau, Obinwaanne Ikedinnu i menadžer, Etisalat Experience Center, Ikeja Mall, Firdausi Okezie, u Etisalat FC Premijera prve pripreme za Barcelonu održana u četvrtak, 4. srpnja 2013. u Centru za vježbanje Etisalat, Ikeja Mall

Promo je započeo u lipnju, a pobjednici će izaći iz tri kategorije dnevnih crta, mjesečnih crta i velikog finala. Šest dobitnika nastupit će u dnevnim redoslijedom kako bi osvojili N500, 000.00 svaki dok je Mercedes Benz SUV automobil za napade za dobitnike u mjesečnoj kategoriji i konačnu nagradu za putovanje u Barcelonu gdje će 10 sretnih pretplatnika imati priliku gledati njihova omiljena nogometna momčad FC Barcelona igra uživo u prestižnom kampu Nou.

Da bi sudjelovao u FCB promo, pretplatnik treba poslati WIN na 777 putem SMS-a. Svaka tekstualna poruka košta N100. Odmah će dobiti pitanje s dva alternativna odgovora: 1 ispravno i 1 pogrešno, SMS odgovor 777, tada će dobiti poruku odgovora koja ukazuje je li odgovor bio ispravan ili ne. Oni mogu postići više bodova odgovarajućim odgovorom na svako pitanje, a njihove bodove pokazuju broj unosa. Što više zapisa ima, to su veće njihove šanse za pobjedu. Promo traje do 14. rujna 2013.

Preporučeno
Ostavite Komentar