Glavni » general » Etisalat stvara Google karte Pretražite svoje centre za iskustvo

Etisalat stvara Google karte Pretražite svoje centre za iskustvo

general : Etisalat stvara Google karte Pretražite svoje centre za iskustvo

Lagos, Nigerija: 14. veljače 2013 . : Kako bi se olakšao lak pristup trgovinama, najinovativnija telekomunikacijska tvrtka Nigerije, Etisalat, najavila je popis svojih lokacija Iskustvenog centra diljem Nigerije na Google kartama. Svaki popis uključuje naziv centra za korisnike, broj sati otvaranja i brojeve kontakata, a cilj je pružiti brz i jednostavan pristup svojim klijentima koji žele pronaći najbliži centar za iskustvo tvrtke Etisalat bilo gdje u Nigeriji.

Glavni komercijalni direktor, Etisalat Nigerija Wael Ammar, rekao je da se ovaj razvoj temelji na stalnoj potrebi da Etisalat korisnicima omogući pristup većim proizvodima i uslugama tvrtke. "Kontinuirano istražujemo inovativne načine kako poboljšati iskustvo naših kupaca i uvijek ćemo nastojati olakšati život za njih. To smo jasno pokazali kroz različite inovativne usluge i proizvode koje smo razvili. Mi ne samo da im pružamo kvalitetnu mrežu i usluge, već smo zabrinuti zbog toga što nam je stalo do njih. Lokacija Google karata pomaže nam da se bolje povežemo s našim klijentima i nadamo se da će to ojačati našu vezu s njima ", rekao je.

Osigurava korisnicima tvrtke Etisalat spremnost tvrtke da im pruži najbolju uslugu skrbi za korisnike bilo gdje u zemlji, te ih potaknula da potraže svoje centre za kupce koji su im najbliži na google mapi.

Etisalat Nigerija trenutno ima više od 100 centara za iskustvo širenje diljem većih gradova u Nigeriji.

Preporučeno
Ostavite Komentar