Glavni » general » Etisalat slavi 3 godine u Nigeriji, pogodio 10 milijuna pretplatnika

Etisalat slavi 3 godine u Nigeriji, pogodio 10 milijuna pretplatnika

general : Etisalat slavi 3 godine u Nigeriji, pogodio 10 milijuna pretplatnika


Lagos, 16. studenog 2011 .: Nigerija najbrže rastućih telekomunikacijskih tvrtki, Etisalat, najavila je da je u samo tri godine njegova kvalitetna mreža pokrila kutove i šumove zemlje. Ova najava dolazi na pragu uvođenja 3.75G HSPA + mreže i treće obljetnice proslave.

Glavni izvršni direktor, Etisalat Nigeria, Steven Evans, rekao je: "Shvatili smo rano da pokrivenost mreže i kvaliteta usluge idu ruku i ruku, a da pokrivenost je glavni razlog za pretplatnike koji žele da se pridruže našoj mreži, pa smo krenuli na agresivne roll-out kampanje za pokrivanje 9ja s našom kvalitetom mreža. Ova se strategija isplatila i omogućila nam da se učinkovito natječemo sa starijim igračima na ovom tržištu ".

Nadalje je objasnio da je od početnih 7 gradova lansirala, Etisalat je obuhvatio 523 velika grada i mjesta; 2716 satelitskih zajednica i 111 cesta; šireći se od sjevera prema jugu, istoka prema zapadu, i diljem Nigerije. Lokacije kao što su Damaturu, Isiala-Ngwa, Ogbomosho, Jimeta, Amaigbo, Owo, Oron, Shendam, Boki, Sapele, Parakou, Lanlate među ostalima pokrivene su mrežom Etisalat.

"Ponosni smo što možemo najaviti da Etisalat pokriva Nigerije kvalitetnom uslugom. U samo 3 godine rada dosegnuli smo čarobne 10 milijuna pretplatnika i jednostavno smo najbrže rastućih telekom tvrtki u Nigeriji. Kažemo vam veliko hvala na 9ja i dali nam priliku postati mreža izbora ", nastavio je Evans.

Od relativno nepoznate marke pokrenute 23. listopada 2008. godine, Etisalat je postala omiljeni brand 9ja koji je ispunio težnje svojih cijenjenih kupaca i izazvao status quo na ono što je postalo prihvaćeni standard za mobilne operatere.

Također pročitajte: Proslava 51. godine Nigerije

Uz obećanje da će pružiti inovativne i kvalitetne usluge u Nigeriji od osnutka, Etisalat je pokrenuo s poznatom ponudom 0809uchoose koja je usko bila praćena kampanjama marke 0809ja koje su mnogim Nigerijima voljele svoj brand.

Od tada, Nigerija je i dalje svjedočila svojim inovativnim uslugama, uključujući: Homezone, Receiver Pays, Napuniti ostale, You & Me na svom jednostavnom starteru; Cliq za taj dan, Cliq za tjedan, neograničen SMS, facebook ažuriranja SMS i MMS na jednostavan cliq; i Bonus na dolazne pozive - jedinstvena značajka proizvoda dostupna pretplatnicima svojih jednostavnih startera i jednostavnih proizvoda. Etisalat je redefinirao brzinu s nedavnim uvođenjem jedinstvene 3.75G HSPA + mreže i pokretanjem Gaga Android smartphonea, Etisalatovom prilagođenom 3G uređaju koji radi na android 2.2.

Danas, Etisalat Nigerija ima mrežnu pokrivenost u svim državama federacije, uključujući Federalni kapital Teritorij, Abuja. Tvrtka je napravila znatnu izravnu investiciju u infrastrukturu sa značajnim udjelom u izgradnji GSM mrežne infrastrukture i uvođenjem HSPA + tehnologije koja će pružati pouzdanu kvalitetnu uslugu

Preporučeno
Ostavite Komentar