Glavni » general » Essential Symbian S60 aplikacije trećih strana

Essential Symbian S60 aplikacije trećih strana

general : Essential Symbian S60 aplikacije trećih strana

Evo mojih popisa aplikacija koje su apsolutno važne da ih instalirem na bilo kojem s60 uređaju koje kupim. Vrlo zanimljiva stvar o mom popisu je da sadrži aplikacije koje su potpuno besplatne.

Ovo je moj popis u svakom pojedinom redoslijedu njihove važnosti za mene, zajedno sa mojim komentarom o svakoj aplikaciji.

1. Shozu: Shozu je aplikacija koja vam omogućuje upload slika i videozapisa na neke od najpopularnijih društvenih mreža kao što su Facebook i Flickr. Većina mojih slika na Facebooku prenesena je izravno s mog telefona koristeći Shozu.

2. Slick: Slick je instant messaging (IM) aplikacija koja vam omogućuje da ostanete u kontaktu s prijateljima i obitelji preko vrlo poznatih IM usluga kao što su Yahoo, Gtalk itd.

Htio bih reći da je to Yomi, koji me je nedavno upoznao s Slickom, i postao mi željena IM aplikacija među ostalima koje sam koristio.

3. Opera Mini : Opera Mini se pokazao nezaobilaznim preglednikom za mene. Njegova tehnologija kompresije, prilagodljiva značajkama zaslona i dobra brzina učitavanja stranice dio su mnogih razloga zbog kojih smatram da Opera Mini mora imati aplikaciju na telefonima.

4. Biblijski čitač : Kao što ime sugerira, ova aplikacija omogućuje čitanje Biblije na mom telefonu. Ljepota Biblijskog čitača (iz OliveTree) je da mogu imati više od jednog prijevoda Biblije instaliran. Ovo je još jedna aplikacija koja mi je neophodna jer više ni ja nemam biblijskog primjerka.

5. Aktivna datoteka : Ovo je upravitelj datoteka koje koristim kao alternativu ugrađenom. Zapravo, upotrebljavam ih oko tri, ali ovo je na vrhu popisa jer ima značajku koja korisnicima omogućuje zadržavanje pozadinskog osvjetljenja telefona sve dok baterija traje. Ovo je korisna značajka kada trebate obaviti znatnu količinu čitanja na telefonu.

Također pročitajte: Kako ispraviti pogrešku Restart / Wipe ili Blue LED na uređaju BlackBerry 10

6. Snimak zaslona : Ova aplikacija zauzima snimke zaslona onoga što je na zaslonu vašeg telefona. Svi snimci zaslona u našim recenzijama izrađuju se pomoću ove aplikacije.

Tamo ga imate, aplikacije koje bi mi trebale posjedovati mobitele. U slučaju da se pitate gdje da biste dobili te aplikacije, predlažem vam da napravite Google pretraživanje svakog od njih. Oni su dostupni na brojnim web stranicama.

Imate li mobilne aplikacije koje moraju imati?

Preporučeno
Ostavite Komentar