Glavni » general » Bit Googlinga

Bit Googlinga

general : Bit Googlinga

//www.google.com

Za neke, to je prva web stranica koju otvorite kada pokrenete preglednik. Za neke druge, kada se čini da je internet spor, laggiran ili daje neki oblik pogrešaka, unosimo je za testiranje internetske veze. Skupina ljudi, (možda studentica), koristi je za obavljanje zadataka, istraživačkih radova, itd., A neki drugi ga koriste da bi istaknuli činjenice kada su zainteresirani za argument. Osobno, postala sam tako "ovisna o google", gotovo da nema jednog dana kada se ne preskačem u Google tražilicu da provjerim nešto drugo. Tražiti nešto? Sve uopće, Google to, želite saznati nešto novo, Google je tamo za vas. Postoji toliko mnogo toga što se može učiniti s Google alatnom trakom za pretraživanje, iako su mnogi još uvijek nedovoljno upotrebljavani ili zanemarili. Čak su i oni (Google) sami to shvatili, a ponekad su došli do besplatnog tečaja za certifikat pod nazivom Power Searching s Googleom. Tečaj je usmjeren na poučavanje internetskih korisnika kako biti učinkovitiji ili bolji, načina da budu produktivniji s Googleom.
Najvažnije je u Google pretraživanjima ključne riječi. Pomoću ključnih riječi potražite sve što tražite. Ključnim riječima, mislim biti izravna, i ravno do točke. Budite specifični, riječ ili dva će vam dati bolje rezultate pretraživanja nego tipkati jednu cjelinu.

Na primjer:
"Koji je glavni grad Somalije", može se bolje predstaviti kao:
Somalije, kapitala.

Što je kraći, točnije ključne riječi to su bolji rezultati pretraživanja.

Tražite definicije riječi, vaš unos treba izgledati ovako
definirati: pojam za pretraživanje

Također pročitajte: Ovi chat sada pokreće Yahoo

Traženje osebujnih vrsta datoteka:
'pojam za pretraživanje pdf' Or
'doc za pretraživanje'
ili za preciznije podešene rezultate pretraživanja, unos:
'filetype: pdf search-term' (ili bilo koju drugu specifičnu vrstu datoteke koja vam je potrebna)

Ako tražite određeni pojam na obrazovnim web lokacijama ili želite li pojednostaviti pretraživanje web-lokacijama za obrazovanje,
vaš bi upit trebao izgledati ovako:

'mjesto za pretraživanje: edu'

(Napomena: pretpostavljamo da je "traži pojam" ono što tražite.)

Postoje mnogi drugi savjeti kojima možete naučiti fino podešavanje Googleovih pretraživanja, postići bolje rezultate i biti učinkovitiji Googler.

Također provjerite:

5 Bitna svakodnevna upotreba za Google

29 Strašne stvari koje možete učiniti s Googleom

Preporučeno
Ostavite Komentar