Glavni » general » Dilema poduzetnika

Dilema poduzetnika

general : Dilema poduzetnika

Što ćete učiniti kada dođete do točke u kojoj morate birati između svojih ideala (ono što volite raditi, kako volite raditi, itd.) I popularnu potražnju? Izrada izbora može biti zadatak. Dok biste voljeli ostati vjerni sebi, popularna potražnja je pokazatelj potencijalno velikog dohotka i rasta za vašu tvrtku, proizvod ili uslugu. Na flip hand, dok je stvaranje dohotka i stvaranje profita bitno za bilo koji posao, također je važno ne izgubiti sebe (ili dušu svoje poslovanje) na vjetrove i pijesak popularne potražnje.

To je dilema da se svaki poduzetnik suočava više od jedne točke u vremenu. Kako se suočiti s tim je u cijelosti na vama, ali vjerujem da je najbolji pristup pokušati postići ravnotežu između dvije točke. Neka inovativna razmišljanja mogu vam pomoći da hodate čvrstom užetom.

A ako doneseš odluku i ona se vrati, vratite se i pokušajte ponovno. Ne želiš znati koliko sam odluka koje sam poduzela napravio taj udarac. Ali ja sam još uvijek ovdje gužva .... Otjeraj svoje snove. Suočite se sa svojim dilemama.

Preporučeno
Ostavite Komentar