Glavni » general » Uživajte u upotrebi u prašini pomoću mobilne aplikacije Forhey

Uživajte u upotrebi u prašini pomoću mobilne aplikacije Forhey

general : Uživajte u upotrebi u prašini pomoću mobilne aplikacije Forhey

Forhey je mobilna aplikacija koju je razvila mlada gana, poznata kao Kell. Mogao sam se sastajati s Kellom, a on me provodi kroz mobilnu aplikaciju Forhey. Moram reći da sam ga impresionirala.

Ako ste takva osoba koja ne voli raditi svoje poslove, ili je super zauzeta puno stvari, Forhey je ovdje da pomogne. Aplikacija je razvijena kako bi promijenila način na koji ljudi obavljaju svoje pranje i suho čišćenje u današnjem brzom okruženju u Gani.

Forhey vam omogućuje da postavite neposredno rublje / kemijsko čišćenje pokupiti bilo koji dan između 6 i 19 sati. On pruža uslugu mobilnog preuzimanja i isporuke na zahtjev. Nakon što naručite taj dan, očekujte da će prljavo rublje biti preuzeto s dodijeljenog mjesta za manje od 30 minuta. Za sada aplikacija funkcionira samo u Gani.

KAKO PREDNOSTI RADILI
Aplikacija je dostupna u playstoreu za Android pametne telefone. Nakon preuzimanja i instalacije, kliknite na aplikaciju i predstavlja dobrodošlicu. Morate se prijaviti ako još nemate račun s njima. Nakon prijave, prijavite se, postavite svoj račun, a zatim možete nastaviti s narudžbom. Ispod su snimci zaslona i videozapis koji će poslužiti kao vodič za upotrebu aplikacije za vas.

Evo prozirnog videozapisa:

Vjerujem da je aplikacija vrlo pogodna za pretjerane roditelje, stručnjake koji imaju vremena, kao i učenike. Na primjer, s vremena na vrijeme učenici se pretjerano naglašavaju školskim radom, tako da rublje postaje dodatni teret za njih. Korištenje redovitih usluga pranja rublja znači da korisnici moraju proći kroz neugodnosti zbog pranja svoje prljave odjeće u praonicu i natrag.

Također pročitajte: Ova će vam aplikacija pomoći u pretraživanju i usporedbi specifikacija telefona

Jeste li koristili ovu aplikaciju ili sličnu aplikaciju podizanja / isporuke praonice? Kakvo je vaše iskustvo bilo?

Preporučujem ovu aplikaciju svima koji žive u Gani, trebali biste ga pokušati nećete požaliti, nudi vam praktičnost, pa ispustite deterdžent i podižite telefon. Zbog toga vam je potrebna praktičnost i manje stresa. Za više informacija posjetite www.forhey.com.

Preporučeno
Ostavite Komentar