Glavni » general » Neprijatelj moga neprijatelja: Microsoft ulaže u Androidov skitnica, Cyanogen

Neprijatelj moga neprijatelja: Microsoft ulaže u Androidov skitnica, Cyanogen

general : Neprijatelj moga neprijatelja: Microsoft ulaže u Androidov skitnica, Cyanogen

Baš kad mislite da stvari postaju dosta dosadne u prostoru smartphone uređaja, nešto slično tome dolazi.

Obavili smo vijesti o Cyanogenu koji najavljuje da je njihov plan otkazati Googleovo zadržavanje na Androidu. Pa, znaš što je rečeno o neprijatelju mog neprijatelja koji je moj prijatelj. Da. Prema Wall Street Journalu, Googleov rivalni diva, Microsoft, odlučio je vratiti Cyanogen.

Cyanogen može dobiti početni iznos od 70 milijuna dolara. To će Microsoftu dati manjinski udio u Cyanogen. Iznos može rasti tijekom vremena.

Ako Cyanogen ovo povuče, imat ćemo još jedan OS smartphone, vilicu Android, bez Googleovih ograničenja, a Microsoft se nasmiješi banci. A ako Cyanogen OS (počnemo odmah zvati to) postaje veliki hit, možda ćemo vidjeti kako Microsoft Mobile proizvodi i pametne telefone koji ga vode uz Lumiaovu liniju. Ili će možda Microsoft zamijeniti Windows Phone na svojim uređajima u potpunosti s njom.

Što god. Još su rani. Ali, dječak! Ovo je sigurno zanimljivo. U međuvremenu, već ima oko 50 milijuna pametnih telefona s Cyanogen verzijom Android OS-a. Uopće nije loše. Ovo izgleda kao da će dobiti vuču.

Ako nas pitate, čini se da je Microsoft napravio pametan potez ovdje!

Preporučeno
Ostavite Komentar