Glavni » general » Kraj puta za Nokia N9 - i MeeGo

Kraj puta za Nokia N9 - i MeeGo

general : Kraj puta za Nokia N9 - i MeeGo

Ovaj tjedan Nokia N9 dobio je treće ažuriranje, PR1.3, s brojem verzije v40.2012.21-3.001.19 (veličina datoteke od 204, 8 MB). Za proizvod koji je tek 9 mjeseci na tržištu bio impresivan. Izvješća o ažuriranju su sjajna. Ipak, tužno je da ovo treće ažuriranje nije samo posljednja, pa završava saga N9 i MeeGo.


Direktor aplikacija, MeeGo u Nokia, Sotiris Makrygiannis, jučer je tweetovao sljedeće:

Nakon 12 godina na #Nokia je vrijeme da se oprostite. Posljednji dan, ali idem znajući da smo stvorili legendarni telefon # N9 i naporno smo pokušali.

Slažem se da su dečki koji su izvukli N9 napravili nevjerojatan posao. Šteta što novi CEO tvrtke Nokia izgleda savijen za ubojstvo sve što je nasljeđe tvrtke.

U počast N9, ovdje je zbor jedne od mojih omiljenih oldies od povratka natrag: Kraj puta . Samo tako da znate, "Kraj puta" je 1992. godine nagrađena Grammyjem, pjesmom broj jedan snimljenu u svibnju 1992. od strane svjetski poznatog Boyz II Men za Motownovu oznaku.

Iako smo došli
Do kraja ceste
Ipak ne mogu pustiti
Neprirodno je
Ti pripadaš meni
Pripadam tebi.

Iako smo došli
Do kraja ceste
Ipak ne mogu pustiti
Neprirodno je
Ti pripadaš meni
pripadam tebi

Ovaj zbor odražava moje osjećaje o Nokia N9. Veliki uređaj koji je nakratko koraknuo na pijesak vremena - i čije će nasljeđe dugo zadržati njegovi obožavatelji.

Također pročitajte: Deal Of The Week: Samsung Galaxy Ace 4 za N15.300
Preporučeno
Ostavite Komentar