Glavni » general » Mobilna društvena mreža temeljena na emocijama MoboFree ulazi u nigerijsko tržište

Mobilna društvena mreža temeljena na emocijama MoboFree ulazi u nigerijsko tržište

general : Mobilna društvena mreža temeljena na emocijama MoboFree ulazi u nigerijsko tržište

MoboFree razvojna skupina objavljuje da MoboFree, mobilna prva društvena mreža, ulazi na nigerijsko tržište.

Mobofree je emocionalna mobilna društvena mreža. Posjeduje sve velike stvari koje društvene mreže donose kupcima - komunikaciji, dijeljenju sadržaja, datiranjem, samostalnom realizacijom itd. Dodatne značajke čine Mobofree ekskluzivni proizvod - prvo je mobilan (i stoga je mobilni korisnici orijentirani od početka) prilagođava se korisnicima i donosi emocije na mobilni internet. Emocije ne znače samo da korisnik može postaviti svoj trenutni status raspoloženja. Postoji jedinstveni CRM motor unutar kojeg analizira kontekstualne informacije, raspoloženje korisnika, ponašanje korisnika i nakon nekoliko tjedana sustav počinje mijenjati prema korisniku: CRM modeli motora korisničko sučelje prema raspoloženju i potiče zajednicu da podijeli dobre emocije i da pomogne raspustiti negativne. Osim toga, struktura izbornika automatski se mijenja ovisno o navikama korisnika i tako dalje. Premda je MoboFree pokrenut tek prije nekoliko mjeseci, već je nominiran na mobilnom natjecanju World Summit Award u kategoriji Zabava i Lifestyle.

Mobofree članstvo je besplatno i članovi plaćaju samo standardne podatkovne stope svojim mobilnim internetskim davateljima usluga.

Yomi Adegboye, urednik Mobility Nigerije, online magazin za mobilnost s naglaskom na Nigeriji i direktor tvrtke Alireta, jedan od vodećih pružatelja hostinga u Nigeriji, pridružio se Mobofree timu kao partneru za razvoj poslovanja za Nigeriju. Gospodin Adegboye bit će odgovoran za strateški i komercijalni razvoj projektnih i marketinških aktivnosti za povećanje svijesti o projektu na nigerijskom tržištu.

Također pročitajte: Android aplikacije i stalno ažuriranje

"Ja sam uzbuđen da se pridružim timu Mobofree i izvršim na našim planovima proširenja", rekao je Yomi Adegboye. "Nigerijsko mobilno tržište brzo raste, a Mobofree je inovativni proizvod s velikim potencijalom. Veselim se pomoći timu da uspostavi Mobofree ovdje u Nigeriji. "


O grupi razvoja Mobofree :
Projekt je razvio SIR EU i partneri - istočnoeuropska tvrtka sa sjedištem u Vilniusu, Litva. SIR EU razvila je više od 30 uspješnih mobilnih internetskih projekata i aplikacija za iPhone i Android.


Posjetite Mobofree na svojem mobilnom uređaju danas.

Preporučeno
Ostavite Komentar