Glavni » general » Emerging Markets: kamen koji je Microsoft odbacio

Emerging Markets: kamen koji je Microsoft odbacio

general : Emerging Markets: kamen koji je Microsoft odbacio


Priča o Microsoftu i Windows Telefonu zanimljiv je po tome što je primjer biblijske fraze "kamen koji su graditelji odbacili postala glavnom kamenom kamenom". Noni je dobro sažeti u svom nedavnom komentaru kako slijedi :

Oni (Microsoft) nisu ni razmatrali situacije u Trećem svijetu kada su osmislili operacijski sustav. Puno redizajna u da, 2014, je zbog uspjeha OS u zemljama u razvoju.

U staroj arhitekturi, kamen temeljac (ili kamen temeljac) izveden je iz prvog kamena u građevini zidane temelje. Važno je jer će se sva druga kamena postaviti u odnosu na ovaj kamen, čime se određuje položaj cijele strukture.

Microsoft je krenuo na stvaranje operativnog sustava za osvajanje američkog tržišta. Nokia je također usvojila Windows Phone s ciljem osvajanja američkog tržišta. Ali pogledajte gdje je Windows Phone najuspješniji: da; vrlo tržišta u nastajanju koja su u početku zanemarena i tretirana kao nevažna. Danas, bez uspjeha sustava Windows Phone na tržištima u nastajanju, operativni sustav bi bio učinkovito mrtav, i nigdje blizu trećeg mjesta zauzima tržište pametnih telefona.

Tržišta u nastajanju, koju je odbacio Microsoft, postali su glavni kamen temeljac zgrade Windows Phonea. Razgovarajte o ironije.

Preporučeno
Ostavite Komentar